29 / 04 / 2024

Güney Çevre Yolu

Güney Çevre Yolu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı (2. Tanjant) hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Kanuni Bulvarı’nın tamamlanmasının ardından Güney Çevre Yolu için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Rize'de vatandaşlara 60 milyon TL kamulaştırma bedeli ödenecek!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güney Çevre Yolu çalışmaları kapsamında vatandaşlara 4 kilometrelik alanda yaklaşık 60 milyon lira kamulaştırma bedeli ödenecek...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Güney Çevre Yolu Haberi

Güney Çevre Yolu

Yapımı devam eden Kanuni Bulvarı’nın dışarıdan gelen yetkili ve bilgili kişilerin hayran kaldığı bir proje olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yolun yapılması için onayda bulunan dönemin başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Trabzon halkı adına bir kez daha teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde büyük tensip ve gayretleri ile başlayan bu dev yola katkılarından ötürü dönemin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım’a, şimdiki Ulaştırma Bakanımız Sayın Lütfü Elvan’a, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Cahit Turan’a, öncekiler ve şimdiki Karayolları bölge müdürlerimiz ve tüm teknik çalışma arkadaşlarına, bu konuda ısrarlı ve planlı çalışmaları takip eden eski Bayındırlık Bakanımız Faruk Nafiz Özak’a, sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızı yapmış olan Sayın Erdoğan Bayraktar’a...