03 / 05 / 2024

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği başkanı

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği başkanı

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar Güney Ege'yi etkilemedi. Bölgedeki otellere yapılan rezervasyonlarda iptaller yok...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

Marmaris'te iç pazar turizm şöleni toplantısı düzenledi!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) tarafından Marmaris'te geniş katılımlı olarak düzenlenen toplantıda, turizm sektörü masaya yatırıldı.

Marmaris'te 2015 turizm yılı olacak!

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) 14-15 Nisan tarihleri arasında Marmaris Turizm Şenliği düzenleyecek..

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği İzmir turizmini masaya yatırdı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin 2014 yılında değer kaybettiğini ifade etti...

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

Otelcilerden su zammı tepkisi!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu "Bu zam oranı kabul edilebilir gibi değil. Böyle bir artış dünyada yok. Damacanayla su alsak neredeyse daha ucuza gelecek" dedi.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği başkanı Haberi

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği başkanı

Güney Ege'de turizm hakkında konuşan Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Taksim'de yaşanan Gezi Parkı olaylarının turistleri etkilemediğini, Güney Ege'de yer alan otellerde herhangi bir rezervasyon iptali yaşanmadığını...