05 / 05 / 2024

güney gayrimenkul zeytinburnu projesi 2017

güney gayrimenkul zeytinburnu projesi 2017

Arsa alanının 96 bin 698 metrekare, inşaat alanının 61 bin 845 metrekare olduğu Emlak Konut Beştelsiz arsasına Güney İnşaat-Baş Yapı İnşaat-Esta İnşaat-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı'ndan 640.1 milyon bin TL teklif geldi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'den 719.4 milyon TL'lik pay aldı!

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'ün 2 milyon 250 bin TL olan ödenmiş sermayesini temsil eden ve tamamı Şirketimiz ilişkili taraflarına ait olan paylarının tamamı 719.401.549,00 TL bedelle satın alındı.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususu onaylandı...

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Alarko GYO Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

güney gayrimenkul zeytinburnu projesi 2017 Haberi

güney gayrimenkul zeytinburnu projesi 2017

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren 2.oturumu bugün yapıldı.


Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsası ihalesinin 1. oturumuna 8 firma katılıp teklif vermişti. İhalenin 2. oturumuna ise 6 firma teklif verdi, 2 firma 2. oturuma katılmadı. 


Toplam emsale esas inşaat alanının 61 bin 845 metrekare, toplam arsa alanının ise 96 bin 968 metrekare olduğu Beştelsiz arsasına 640 milyon 100 bin TL teklif geldi.


Kazanan belli oldu

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasına en yüksek teklifi Güney İnşaat-Baş Yapı İnşaat-Esta İnşaat-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı verdi. Firma arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 300 milyon TL teklif, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 640 milyon 100...