27 / 04 / 2024

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.



Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Türk yatırımcıların büyük talep gösterdiği Miami’den sonra yatırımcıların dikkatini çeken bölgeler arasında yer alan Fort Lauderdale kentinin yeni trend olacağının sinyallerini verdiğini belirtti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kehrin en nezih mahalleri arasında yer alan Las Olas Boulevard ise önümüzdeki dönemde ismi daha sık duyulacak yerler arasında bulunuyor.

Paylaşılan bilgilere göre, sofistike metropol yaşamına uygun projeler üreten, Amerika’nın en büyük ve öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Related Group, Amerika’nın en değerli şehirleri arasında bulunan Miami’den sonra Florida’nın Fort Lauderdale kenti ve özellikle bu bölgede bulunan Las OlasBoulevard semtinin, dikkat çeken lokasyonlar arasında yer almaya başladığını kaydetti.

 Güney Florida daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Verilen detaylara göre, Amerika’nın en büyük ve öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Related Group son senelerde Florida’nın farklı yerleşim bölgelerinde detaylı çalışmalar yaparak önemli projeler geliştiriyor. Aktarılan bilgilere göre, Miami’nin çok başarılı bir şehirleşme örneği olduğunu ve tüm dünyanın ilgi duyduğu, rüya şehir konumuna eriştiğini dile getiren Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group CEO’su Jorge Perez Güney Florida’nın yükselen değeri Fort Lauderdale için de “Fort Lauderdale, Amerika’da “Venice of America” şeklinde biliniyor. 

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group CEO’su Jorge Perez konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada müstakil konutların ve restoranların önlerinde büyük yatlar ve yelkenlilerin yer aldığı, kanallar ve nehirler  Sakin bir yerde yaşayıp, Miami’ye sadece yarım saat mesafede olmak isteyenlerin seçtiği bir yer olduğunu söyledi.

Kentin en seçkin semtleri arasında yer alan Las Olas Bulvarı'nın şimdiden yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini göz önünde bulunduran Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Fort Lauderdale'in Las Olas Bulvarı'nın kalbinde yeni bir butik kat mülkiyeti geliştirme projesi olan Andare Residences by Pininfarina'yı kısa zaman önce görücüye çıkarmıştı.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Konut, arsa, tarla... Gayrimenkul yatırımcısının gözü Trakya'da!


Geri Dön