30 / 04 / 2024

Güney Kasaba Sitesi satılık daire

Güney Kasaba Sitesi satılık daire

İstanbul Sarıyer Uskumruköy Güney Kasaba Sitesi 'nde yer alan villa 19 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 ile 14:40 arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba: Sinpaş Köyceğiz!

Toplam 291 adet daireye yer verilen Sinpaş Köyceğiz'de lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje "Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba: Sinpaş Köyceğiz" sloganı ile tanıtılıyor.

Gemlik Günaydın Sitesi malikleri tapularını aldı!

Manastır Bölgesi'nde bulunan kentsel dönüşüm için yıkılan Günaydın Sitesi arsa malikleri Bursa İdare Mahkemesi'ne açılan davayı kazanarak tapularını aldı...

Güney Gaz Koridoru projesi devam edecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı’nın (TANAP) da bir ayağını oluşturduğu Güney Gaz Koridoru projesini kararlılıkla devam ettireceklerini söyledi..

Gazprom Güney Akımı Projesi'nin mali durumuna etkilerini araştırıyor!

GAZPROM, 'Güney Akımı' boru hattının inşaat projesinin son bulmasının ve South Stream Transport boru hattının su altı kısmının inşaatı için yabancı partnerlerinin hisselerini satın almasının şirketin mali durumuna etkilerini araştırdıklarını açıkladı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Ali Akdeniz, Veysi Şaşmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Avustralya'daki yangınlarda onlarca ev yandı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek!

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek. İngilizler, Türkiye'de tatil için en fazla tercih ettikleri yer olan Güney Ege'ye konulan tarifeli seferler sayesinde paket turlar dışında da gelebilecek.

Güney Kasaba Sitesi satılık daire Haberi

Güney Kasaba Sitesi satılık daire


İstanbul Sarıyer Uskumruköy Güney Kasaba Sitesi 'nde yer alan villanın muhammen bedeli 1 milyon 150 bin lira olarak belirlendi. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 ile 14:40 arasında gerçekleştirilecek. 


İlanı detaylı görüntülemek için