16 / 05 / 2024

Güney kent Camisi açıldımı

Güney kent Camisi açıldımı

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Camisi'nin açılış törenine katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Malatya Güney Kuşak Yolu'nda sona gelindi!

Malatya’nın güneyindeki şehirleşmeye paralel olarak, kent içi ulaşımda trafiği önemli derecede rahatlatacak olan Güney Kuşak Yolu projesinin önemli bir kısmında çalışmalar son aşamaya getirildi.

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Balçova Termal Tesisleri'ne talip oldu!

İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği, kapatılan İl Özel İdare'nin paylaşılamayan tesisini, sağlık turizmin merkezi yapma hedefiyle işletmek istediklerini açıkladı. Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu!

Balçova Termal Tesisleri'ne sürpriz bir talip çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da en çok istediği İl Özel İdaresi mallarından biri olan Balçova Termal Tesisleri'ne İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği talip oldu.

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Güney Afrikalı futbolcu Sibusiso Vilakazi'nin evi soyuldu!

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

Hüseyin Güney: Alanya'da inşaatlar muz üretimini azaltıyor!

MUZBİR Başkanı Hüseyin Güney; YILDA 70 bin ton muz üretimi yapılan Alanya'da inşaat sektörünün gelişmesi muz üreticilerine darbe vurdu. "Alanya'da muz üretimi yapılan bazı bölgelerin imara açılması üretim alanlarını azalttı" dedi...

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Bülent Bülbüloğlu: Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptali olmadı!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülbüloğlu, IŞİD ve onu bahane edenlerin neden olduğu olumsuzlukların, Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptaline yol açmadığını belirtti

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda Güney Amerika habitatı oluşturulacak!

Yıllık 1 milyon ziyaretçi sayısına yaklaşan İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yeni türlerin getirilmesiyle ilgili çalışmalara hız verildi. Parkın ikinci bölümü için ise Güney Amerika habitatı oluşturulması planlanıyor.

Sarıyer Eski Güney Sitesi'nde icradan 2.9 milyon TL'ye satılık 5 daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer, Uskumruköy 3. Cadde üzerinde eski Güney Sitesi'nde yer alan 5 daireyi 21 Kasım 2014 günü saat 09.00 itibariyle satışa çıkarıyor.

Güney kent Camisi açıldımı Haberi

Güney kent Camisi açıldımı


Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Camisi'nin açılış törenine katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak ibadete hazır hale getirilen Güneykent Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 


Şahinbey Belediyesi'nin katkılarıyla tamamlanan caminin açılış törenine; Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış töreninde konuşan İl Müftüsü Ahmet Çelik, şunları söyledi: "Camiler bizim topraklarımızın mühürleridir. Biz asırlardan beri bir yere cami yapmışsak, orayı vatan edinmişizdir. Bir yerde yaşayacaksak, oraya cami inşa ettirmişizdir. Dünyanın öbür ucunda da bu böyledir, bu ucunda da bu böyledir. Avustralya'sından Amerika'sına kadar bu böyledir. Biz nereye gitmişsek, orayı yaşanılır kılmışsak, kalacaksak yanımıza cami yaptırmışızdır. Allah emeği geçen...