03 / 05 / 2024

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği

Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı ve geçen hafta yeni sezonunu açan Uludağ'da yeni sezonda, pistlerdeki kazaların önlenmesi amacıyla pist çevreleri ağlarla kapatılacak ve yayaların girişine izin verilmeyecek.

Uzmanlardan Marmara'daki 4 il için deprem uyarısı: O fay hattı incelenmeli, yapı stoku zemine göre yenilenmeli!

Yaklaşık 6 milyon kişinin yaşadığı Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için deprem uzmanları önemli uyarılarda bulundu. İşte Güney Marmara'yı bekleyen deprem riski...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Deprem uzmanı Marmara'daki riskli fayları tek tek açıkladı! Güney Marmara'ya son dakika 7'den büyük deprem uyarısı! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi'nde dün meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Riskli bölgeyi Marmara'nın güneyi olarak belirten Üşümezsoy, iki fayın kırılması halinde 7'den büyük deprem olabileceğine dikkat çekti. 

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Konut yatırımcısı Trakya ve Güney Marmara’ya yöneliyor!

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

Güney Marmara Otoyolu projesinde son durum ne?

Ocak ayı Gölcük Belediye Meclisi toplantısı, bugün, belediye meclis salonunda, meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıyı yöneten Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Güney Marmara Otoyolu hakkında önemli bilgiler verdi.

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Güney Koreli firma Irak'ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesi kazandı!

Güney Kore’nin, en büyük holding şirketlerinden biri sayılan Hanwha Group’un inşaat ve mühendislik kolu Hanwha Engineering & Construction firmasının, Irak’ta 2,12 milyar dolarlık altyapı inşası projesini kazandığı bildirildi.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Güney Kromları Maden'e ait saha icradan satılıyor!

Adana Karaisalı ilçesinde bulunan Güney Kromları Maden San. ve Tic. A.Ş'ye ait saha Pozantı İcra Dairesi tarafından 20 Nisan 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği Haberi

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği


Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da geçen hafta otel ve tesisler yeni sezonu açtı. Sezonun açılması ile birlikte kar yağışı pistleri de kayak yapmaya elverişli hale getirdi. Zirvede kar kalınlığı yağışın durması ve güneşli havayla birlikte 23 santimetreye indi. Uludağ'da yeni sezonun sorunsuz geçmesi için Bursa Valiliği'nde yapılan jandarma, otelciler, tesis sahipleri ve kayak hocalarının katıldığı toplantıda alman önlemler de yürürlüğe konulmaya başlandı. 


KONTROLLER ARTACAK 

Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, Uludağ Koordinasyon Toplantısı'nda 30'a yakın konunun ele alındığını, alman kararlar uyarınca kızak kiraya veren, kar motoru kiralayanlann pistlere girmesinin önlenmesinin kararlaştırıldığını söyledi. Beceren, araç parklannm nasıl yapılacağı ve yeni park yerleri konusunun da ele alındığı toplantıda, TÜRSAB dışmda otobüslerle kaçak turların getirilmesinin önlenmesi...