03 / 05 / 2024

Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi

Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi

Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu ( GÜNSIAF ), Gaziantep Girişimci iş adamları Derneği ( GAPGIAD ) ortaklığıyla, ' Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi ' düzenledi...

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Beklenen Marmara depremindeki hasar, Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçer: En az 7.2 büyüklüğünde olacak!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremi ile ilgili son dakika değerlendirmelerinde bulundu ve beklenen Marmara depremindeki hasarın Güneydoğu'daki 11 ilin toplamını geçeceğine dikkat çekti. 

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Doğu ve Güneydoğu'ya 176,36 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlarla terörü bitme noktasına getiren Hükümet, terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’ndeki tahribatlarını da, rekor yatırımlarla onardı. 

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

Güneydoğu'da konut teslimleri başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güneydoğu'daki bütün evleri yaptık. Haftaya yine orada olacağım, evlerini teslim edeceğiz." dedi.

Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi Haberi

Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi

Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu, Gaziantep Girişimci işadamları Derneği ortaklığıyla, 'Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi' düzenledi. 


Güneydoğu Sanayici ve işadamları Federasyonu (GÜNSIAF), Gaziantep Girişimci işadamları Derneği (GAPGIAD) ortaklığıyla, 'Güneydoğu Ticaret ve Yatırım Zirvesi' düzenledi. Özellikle Türkiye'nin Ortadoğu ihracatında önemli payı olan bölgede, ihracatın da artırılmasına katkı sağlamayı amaçlayan zirvede, üretici ve pazarlamacılar buluştu. Gıda sektörü ile ilgili 40 civarında standın açıldığı zirvede, yeni iş bağlantıları sağlanmaya çalışıldı. 


Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde açılışı gerçekleştirilen zirveye TUSKON üyesi dernekler büyük ilgi gösterdi. GÜNSIAF olarak üyeleri tanıştırmak, kaynaştırmak ve bölgenin ihracatına daha fazla katkıda bulunmak amacıyla böyle bir zirve düzenlediklerini söyleyen TUSKON Genel Başkan Yardımcısı ve GÜNSIAF Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, "Üretici üyelerimizle ticaret yapan üyelerimizi tanıştırarak kaynaşmalarına ve ilişkilerini...