09 / 05 / 2024

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adresi

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adresi

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şener Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasarlı İnşaat Nakliye Peyzaj Tekstil Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Teen İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teen İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güllü tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adresi

Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Şener Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sarıyer'de kuruldu.


Güneyim İnşaat Nakliye Organizasyon ve Finans Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı    ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak. nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,evden eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3.Şirket hertürlü elektronik malzemelerin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.elektronik ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapmak.(tv,beyaz eşya,bilgisayar vb. gibi) 4.-Ulusal ve uluslararası düzeyde, her sektörden kurum, kuruluş ve firmalara yönelik her türlü...