18 / 05 / 2024

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları

Mersin’in en eski ve en büyük mezarlığı olan Akbelen Şehir Mezarlığı’nın tamamen dolması üzerine faaliyete giren Güneykent Mezarlığı’nda yer açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Büyük bayram ikramiyesi güncellemesi. Kapsam genişledi, artık bu kişiler de ikramiye alacak

Türkiye'de bayram ikramiyesinden genelde emekli vatandaşların faydalandığı biliniyordu. Ancak bayram ikramiyelerine kapsam güncellemesi geldi. Kapsamın genişletildi. Bu kapsamdaki vatandaşlar da ikramiye alacak. İşte detaylar...

Ek göstergede kapsam genişleyecek! Teklif hazır

3600 ek göstergenin kapsamı genişleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, birinci derece memurların 3600 ek göstergeden faydalanabilmesi için kanun teklifi hazırladıklarını ifade etti. Ekonomist Muhammed Bayram detayları açıkladı.

3600 ek göstergede kapsam genişliyor! Çalışanı heyecanlandıran açıklama

Milyonların gözü kulağı EYT ve asgari ücret zammıyla ilgili haberlere çevrilmişken, 3600 ek göstergeyle ilgili müjde gibi bir açıklama yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, ek göstergede kapsamın daha da genişleyeceğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kura sonuçları 14.05.2020 ve TOKİ Şahinbey kura sonucu isim listesi...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Türkiye'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'teki yasa dışı yerleşim birimlerini genişletme kararına tepki göstererek uluslararası hukuku ve Birleşmiş Milletler (BM) kararlarını hiçe sayan işgalci anlayışı bir defa daha şiddetle reddettiklerini belirtti.

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep Güneykent başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 400 konut bulunuyor.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin imar planı askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi, Karacaköy Caddesi Genişletme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıda..

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları Haberi

Güneykent Mezarlığı genişletme çalışmaları


     Güneykent Mezarlığı’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyük mezarlık olarak da adlandırılan Akbelen Şehir Mezarlığı, şu anda kapasitesini tamamen doldurmuş durumda. Bu sebeple yeni cenazelerin büyük bir kısmı Güneykent Mezarlığı’na defnedilmektedir. Ancak bu mezarlığımızda da ilerleyen dönemde yer sıkıntısı yaşanmaması adına genişletme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

     Güneykent Mezarlığı’nda yaklaşık 5 dönümlük bir alanda düzenleme ve lahit mezar yeri çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Şu anda ekiplerimiz Güneykent Mezarlığı’nda ön ve arka kısım olarak iki yerde iş makinaları ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni yerlerde yapılan bu düzeltme çalışmalarının ardından, lahit mezar yerleri açılacak ve kullanılabilir hale getirilecek.” dedi.

Mersin Büyükşehir...