27 / 04 / 2024

güngöre

güngöre

İstanbul'un nüfus artışını engellemek için önlem alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, öncelikli olarak Bağcılar, Güngören ve Bayrampaşa ilçelerini yeni kurulacak iki şehre taşımayı planlıyor...

Esenler Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güngören Mahallesi Rezerv Yapı Alanında yer alan taşınmazların bulunduğu Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli UİP göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Güngören'de riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündeminde!

21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İstanbul ili Güngören ilçesinde riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsviçre Hükümeti, Hayrünissa Güngör'ün servetinin varislerini arıyor!

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Güngören'de bir bina yıkılma riskine karşı boşaltıldı!

Güngören’de inşaat çalışmasının bulunduğu alanın yanındaki binada kayma neticesinde hasar oluştu. Gece saatlerinde binanın çökme riskine karşı bina tahliye edildi. 

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

Güngören İlçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 1358 ( Eski: 1117 ) ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 parsellere ilişkin imar planı askıya çıktı..

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 5 pafta, 11173 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

TOKİ Güngören Tozkoparan projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Güngören Tozkoparan projesinde 224 adet konut yer alacak. Projedeki daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören'deki bazı parsellerin plan tadilatı askıya çıkarıldı..

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Güngören Gençosman Mahallesi plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

Güngören Gençosman Mahallesi tadilat planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi'ne bağlı Gençosman Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin tadilat planı askıya çıktı..

güngöre Haberi

güngöre
İstanbul'da nüfus yoğunluğunun azaltılması için başlatılan yeni İki Şehir projesi hayata geçirildi. Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip olacak bu şehirlere taşınacak ilçeler arasında öncelikli olarak Bağcılar, Bayrampaşa ve Güngören ilçelerinin yer alması bekleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili kesin karar...