23 / 05 / 2024

Güngören Park alışveriş merkezi

Güngören Park alışveriş merkezi

Mehmetçik Vakfı tarafından hayata geçirilecek olan Güngören Park AVM 75 mağaza ve 12 işyerinden meydana gelecek. 2016'in son çeyreğinde açılacak olan Güngören Park AVM; Güngören Esenler sınırında inşa edilecek.

Güngören 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Hasbahçe Kültür Parkı - Millet Bahçesi Bağlantısının Sağlanması Kapsamında Kaldırılan Sağlık Tesisi Alanına Karşılık Eşdeğer Sağlık Tesisi Alanı Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Semt Güngören fiyat!

Semt Güngören fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Güngören'de kentsel dönüşüm ile vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacak!

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde anlaşma sağlanan vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacağını açıkladı. 

Güngören'de komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verilecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Güngören Belediyesi, komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verecek.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören'de kentsel dönüşüm gerginliği!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Güngören'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarının İBB ve Mimarlar Odası tarafından engellendiğini dile getirdi.

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

Güngören'deki çürük bina mahalle sakinlerini korkutuyor!

Güngören'de duvarları ve kolonlarında çatlaklar bulunan 5 katlı bina mahalle sakinlerini korkutuyor. Binada oturanlarda çaresizlik içinde yetkililerden yardım bekliyor...

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan Güngören'deki 15 Temmuz Şehitleri Tesisleri Yahya Baş Stadyumu, ilçedeki ilk millet bahçesi olacak. Millet bahçesi için çalışmalara başlandı...

Güngören Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Güngören Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Güngören Park alışveriş merkezi Haberi

Güngören Park alışveriş merkezi

Güngören Park AVM projesi, Mehmetçik Vakfı tarafından hayata geçirilecek. Ağustos 2014'te çalışmalarına başlanan Güngören Park AVM, Güngören-Esenler sınırında inşa edilecek. Kiralamaları KRC AVM Yönetim Kiralama tarafından yaptırılacak. 


2016 yılının 3. çeyreğinde açılacak olan Güngören Park AVM yaklaşık 18 bin metrekare inşaat alanı ve 6 bin metrekare kiralanabilir alanına sahip. Toplam 75 mağazadan meydana gelecek Güngören Park AVM projesinde sinema salonları da yer alacak. 



20 milyon TL'ye mal olacak projenin en alt katında 520 metrekarelik bir market alanı yer alacak. AVM'nin yaklaşık 800 metrekaresi sinema alanı olarak ayrılmış durumda. 75 adet mağazanın yanı sıra 12 adet işyeri kafe ve restoran alanı, teknomarket, süpermarket, oyun alanları da bulunacak. Güngören Park AVM içerisinde elektronik devleri, kitap mağazalarının olması bekleniyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün...