04 / 05 / 2024

Güngören Park AVM ne zaman açılacak?

Güngören Park AVM ne zaman açılacak?

Mehmetçik Vakfı tarafından hayata geçirilecek olan Güngören Park AVM 75 mağaza ve 12 işyerinden meydana gelecek. 2016'in son çeyreğinde açılacak olan Güngören Park AVM; Güngören Esenler sınırında inşa edilecek.



Güngören Park AVM projesi, Mehmetçik Vakfı tarafından hayata geçirilecek. Ağustos 2014'te çalışmalarına başlanan Güngören Park AVM, Güngören-Esenler sınırında inşa edilecek. Kiralamaları KRC AVM Yönetim Kiralama tarafından yaptırılacak. 


2016 yılının 3. çeyreğinde açılacak olan Güngören Park AVM yaklaşık 18 bin metrekare inşaat alanı ve 6 bin metrekare kiralanabilir alanına sahip. Toplam 75 mağazadan meydana gelecek Güngören Park AVM projesinde sinema salonları da yer alacak. 


Güngören Park AVM ne zaman açılacak?


20 milyon TL'ye mal olacak projenin en alt katında 520 metrekarelik bir market alanı yer alacak. AVM'nin yaklaşık 800 metrekaresi sinema alanı olarak ayrılmış durumda. 75 adet mağazanın yanı sıra 12 adet işyeri kafe ve restoran alanı, teknomarket, süpermarket, oyun alanları da bulunacak. Güngören Park AVM içerisinde elektronik devleri, kitap mağazalarının olması bekleniyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün yanı başında inşa edilen Güngören Park AVM'nin toplam 2 milyonluk nüfusa sahip Esenler, Bağcılar, Güngören'in yanı sıra 3 bin kişi kapasiteli Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu, Yıldız Teknik Üniversitesi'ne öğretim görevlilerine ait 1000 kişi kapasiteli lojman, idari görevlilere ait 1500 kişilik lojman, Davutpaşa Kampüsü'ndeki 30 bin öğrenci, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark'ta çalışan 3500 kişi, akademisyenler ve öğretim üyelerine hizmet vermesi hedefleniyor. 


Güngören Park AVM ne zaman açılacak?


Güngören Park AVM; Davutpaşa Esenler Metro Hattı'na 15 dakika mesafede yer alıyor. Yine aynı oranda uzaklıkta 92C İETT otobüsüyle de ulaşmak mümkün.


Güngören Park AVM ne zaman açılacak?


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön