30 / 04 / 2024

 Güniz Çelen CRE ödülü

 Güniz Çelen CRE ödülü

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Betofiber'in acı günü! Hakan Çelen vefat etti!

İnşaat Mühendisi Hakan Çelen vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Deniz tarafından kuruldu. 

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Güniz Çelen: Gayrimenkul sektörü nicelik olarak büyüyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Landauer/White Ödülü'ne sahip olan Güniz Çelen İstanbul'da gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Güniz Çelen kimdir?

CRE tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülüne layık görülen Güniz Çelen kimdir? Güniz Çelen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Güniz Çelen'e en prestijli gayrimenkul ödülü!

Davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE) tarafından verilen en prestijli ödül olan James D. Landauer/John R. White ödülüne bu yıl Güniz Çelen layık görüldü.

Günlük ev terörü bitiyor!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, günlük kiralanan evleri kontrol etmek için 40 özel birim oluşturulduğunun bilgisini verdi. Şahin, ''18 yaş altındakilere ev kiralanmasına, hücre tipi yapılanmalara göz açtırmayacağız" diye konuştu.

Mahkum Jarvis Chimenes Pavao'nun kaldığı hücre görenleri şaşırttı!

Brezilyalı uyuşturucu baronu Jarvis Chimenes Pavão'nun cezaevinde kaldığı hücre görenleri şaşkınlığa uğrattı. Üç odalı lüks suitin içerisinde plazma televizyondan toplantı salonuna kadar her şey var.

Günlük kiralık evlere anlık takip!

Terör örgütleri, fuhuş ve uyuşturucu çetelerinin hücre evine dönen günlük daireler için yol haritası tamamlandı. Maliye’nin takip kayıtları anında Emniyet’e düşecek, muhtarların da desteğiyle kiracı bilgilerini gizleyen cezalandırılacak.

TMMOB İzmir Şubesi'nden metro açıklaması!

TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Güniz Gacaner Ermin, Büyükşehir'e metronun incelenmesi için başvuruda bulunduk ancak izin verilmedi. Yapımı sırasında meydana gelen sakıncaları göremedik" dedi

Güneş enerjisine 2.5 milyonluk destek!

TÜBİTAK, yüksek verimlilikte ve düşük maliyetli güneş enerjisi hücre ve modüllerin geliştirilmesi ve Türkiye'nin bu alandaki rekabet gücünün yükseltilmesine yönelik projeleri destekleyecek. Güneş enerjisine 2.5 milyonluk destek...

 Güniz Çelen CRE ödülü Haberi

 Güniz Çelen CRE ödülü

Güniz Çelen, ODTÜ’den Mimarlık lisans ve lisansüstü, Koç Üniversitesi’nden İşletme İdaresi ve Finans yüksek lisans derecelerine sahip, SPK lisanslı değerleme uzmanıdır. 

Değerleme konusunda uluslararası tanınırlığı en yüksek Appraisal Institute’dan “MAI” imza yetkisine ve RICS -Royal Institution of Chartered Surveyors’da “FRICS” unvanına sahiptir. 

"CRE" unvanına sahip


Danışmanlık konusunda The Counselors of Real Estate tarafından dünyada elli yıldır sadece 1.100 kişiye verilmiş olan "CRE" unvanına ve imza yetkisine layık görülmüştür.

En prestijli gayrimenkul ödülü


Güniz Çelen, sadece davetle üye kabul eden meslek örgütü The Counselors of Real Estate (CRE)  tarafından verilen en prestijli ödül olan 2017 James D. Landauer/John R. White ödülünün sahibi oldu.

38 yıllık sektör deneyimi


1976’da uluslararası inşaat taahhütlerinde proje mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan Çelen, Türkiye, Ortadoğu ve ABD’de...