03 / 05 / 2024

Günöz Atakan biyografi

Günöz Atakan biyografi

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Peki, Günöz Atakan kimdir? Günöz Atakan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Ons altın ve dolar/TL kurundaki hareketlerden dolayı altın rekora koşuyor. Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! Bu rakam ilk kez görüldü. 5 Ocak 2023 altın fiyatları!

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu! Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Altın fiyatlarındaki yükseliş piyasaların hareketlenmesini sağladı. Gram altın 2022 yılını 1.100 TL'den kapatırken, gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu. Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Zam haberleri peş peşe geliyor! Pahalı telefonu olanlar dikkat! 6 gün sonra yaptırmazsanız 6 bin TL ödeyeceksiniz!

Pahalı telefonu olanlara önemli bir duyuru yapıldı. Rakamlar netleşti. 6 gün sonra yaptırmazsanız 6 bin TL ödeyeceksiniz. İşte detaylar!

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Doların roket gibi fırlayacağı asıl tarih resmen belli oldu! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Son zamanlarda değer kaybeden dolar kuru için yatırımcılar tüm ümidini yitirmeye başlarken, ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! Eliniz ayağınız titreyecek!

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın!

Fed faiz kararı faiz kararını açıkladıktan sonra gözler dolar kuruna çevrildi. Yatay seyrinde devam eden dolar kuru için yatırımcılar ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte dolar 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar gardınızı alın!

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopuyor! Dolar tam da böyle olacak! 1 dolarınız bile varsa planınızı yapın!

Piyasaların özellikle dolar için kritik önene sahip olan Fed faiz kararına sayılı günler kaldı. Dolarda dananın kuyruğu 4 gün sonra resmen kopacak. 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın işte dolar böyle olacak...

Günöz Atakan biyografi Haberi

Günöz Atakan biyografi

Günöz Atakan kimdir?

Günöz Atakan, 1972 yılında Ankara’da doğdu. Günöz Atakan, 1995 yılında İşletme Lisans derecesine sahip oldu.


Günöz Atakan, kariyerine Turkcell grup şirketlerinden KVK’da Bölge Müdürü olarak başlamıştır. 15 sene boyunca Turkcell Grup Şirketlerinde (KVK, Superonline, İnteltek – İddaa, Bilyoner) ve Avea’da Bölge Müdürü, Satış Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Satış Direktörlüğü pozisyonlarında çalışmıştır. 


Perakende Kanal Kurulumu-Yönetimi ve Geliştirilmesinde uzmanlaşmış olan Günöz Atakan, son 5 senedir Multi Türkiye bünyesinde Istanbul Forum ve Marmara Forum Alışveriş Merkezi Direktörlüğü pozisyonlarında görev yapmıştır. 


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi Kurumlar ve Dış İlişkilerinden sorumlu olan Atakan, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı.


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi...