14 / 05 / 2024

Günsan referans projeleri

Günsan referans projeleri

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Hakan Gedikli: Güvenimiz tam yatırıma devam!

2003’ten bu yana 127 bin bağımsız bölüm üreten Emlak Konut GYO,2019 bitmeden anahtar teslimlerine devam ederken, 2020 yılında da ekonomiye ve sektöre tam güvenle yeni projeleri hayata geçirmeye devam edecek

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

Günsan referans projeleri Haberi

Günsan referans projeleri

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, 50’den fazla ülkeye ualştıran Günsan Elektrik, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu. 

Geniş ürün portföyü sayesinde referans proje çalışmalarını kolaylıkla hayata geçirdiklerini söyleyen Günsan Elektrik Satış Direktörü Vedat Yazar, “Ürün portföyümüzde yer alan alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları ile referans projeler için çözüm ortağıyız. İstanbul Havalimanı projesinin yanı sıra Adana, Elazığ, Bursa ve Yozgat’taki şehir hastanelerinin ardından son olarak Konya Karaman Şehir Hastanesi’nin aydınlatma kontrolünü yaklaşık 35 bin adet Visage serisi ürünümüzle gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.

Firma olarak büyük gayrimenkul projelerinde yer aldıklarını belirten Yazar, “DAP Yapı tarafından Kartal sahil şeridindeki karma yaşam konseptli İstmarina projesinde...