29 / 04 / 2024

Günsan Uluslararası İnşaat Fuarı

Günsan Uluslararası İnşaat Fuarı

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi M. M. Saeed Alafıfı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Gökta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canhan Taşdemir ve Hüseyin Hakan Gök ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günsan Uluslararası İnşaat Fuarı Haberi

Günsan Uluslararası İnşaat Fuarı

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; Ağustos ayı içerisinde İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen Uluslararası İnşaat Fuarı’na katılarak evde ve ofiste son teknolojiyi sunan anahtar priz serilerinden Eqona, Visge ve Moderna serilerini İranlı tüketiciler ile buluşturdu. 30 metrekarelik stantla fuarda bulunan Günsan’ın ürünlerine yoğun bir ilgi yaşandı.


Konu ile ilgili olarak konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren fabrikamızdaki güçlü üretim ile önemli bir ihracat potansiyeline sahibiz. Bugün 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve ciromuzun neredeyse yarıya yakınını ihracat operasyonlarımızdan elde ettiğimiz gelir oluşturuyor. Bu yüzden artık ülkemizde oldukça kapsayıcı bir bayi ağına ulaşan ve Türk tüketicilerinin beğenisini kazanan Günsan markasının yurt dışındaki marka algısını güçlendirmek ve yeni pazarlara girmek, mevcut pazarlarımızdaki konumumuzu...