28 / 04 / 2024

Günsan ürünleri

Günsan ürünleri

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Günsan ürünleri Haberi

Günsan ürünleri

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; Ağustos ayı içerisinde İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen Uluslararası İnşaat Fuarı’na katılarak evde ve ofiste son teknolojiyi sunan anahtar priz serilerinden Eqona, Visge ve Moderna serilerini İranlı tüketiciler ile buluşturdu. 30 metrekarelik stantla fuarda bulunan Günsan’ın ürünlerine yoğun bir ilgi yaşandı.


Konu ile ilgili olarak konuşan Günsan CEO’su Stephane Nuss, “İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren fabrikamızdaki güçlü üretim ile önemli bir ihracat potansiyeline sahibiz. Bugün 50’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz ve ciromuzun neredeyse yarıya yakınını ihracat operasyonlarımızdan elde ettiğimiz gelir oluşturuyor. Bu yüzden artık ülkemizde oldukça kapsayıcı bir bayi ağına ulaşan ve Türk tüketicilerinin beğenisini kazanan Günsan markasının yurt dışındaki marka algısını güçlendirmek ve yeni pazarlara girmek, mevcut pazarlarımızdaki konumumuzu...