06 / 05 / 2024

Günsel Özer oran mimarlık

Günsel Özer oran mimarlık

Mimar Günsel Özer kimdir? Mimar Günsel Özer bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günsel Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Günsel Özer...

Türkiye'de işsizlik oranı, son 10 senenin en düşük seviyesini gördü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki seneye göre 1 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,4'e geriledi. Böylece de işsizlik rakamlarında son 10 yılın en düşük seviyesi görülmüş oldu.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın

Milyonlarca emeklinin beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi.  Emekli zam oranı göründü! Tarih belli oldu! Emekliler hemen bakın.

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

TÜİK'ten açıklama geldi! Bu bölümlerden mezuna istihdam yüksek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranını %71,7 olarak belirledi. Bu mezunların iş bulma süresi ise 13,9 ay olarak tespit edildi. Ön lisans mezunlarının ise geçen yılki göre bu oranı 64,9 olarak belirlendi. İşte istihdamın yüksek olduğu bölümlerin detayları…

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

0,91 gibi düşük bir oranda faiz oranıyla kredi sunan iki banka, nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. IBAN üzerinden faiz işlemi ile görülecek olan bu kredi imkanından faydalanmak için ilgili bankaya başvurmak gerekiyor. 

Ziraat Bankası 32 günlük faiz oranı ne kadar? En çok faiz veren banka hangisi?

Belli bir miktarda parası olan kişiler, hangi bankanın ne kadar faiz getirdiğini merak ediyor. Faiz oranları bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. İşte banka banka faiz oranı…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Bu oranı duyan gözlerine inanamadı! İşte bir senelik kira zam oranları 

İş yerlerine özel uygulanacak zam oranları merak ediliyordu. Türkiye İstatistik Kurumu'nun beyan ettiği TÜFE'nin 1 senelik ortalamasına göre hesaplanan kira zam oranı, Mart enflasyonunun açıklanmasıyla yüzde 70.20 seviyesinde oldu.

2023 emekli maaşı temmuz zammı bir bir hesaplandı! İşte en güncel zamlı maaş tablosu!

Emekli ve memurlar temmuz ayında maaşlarına yapılacak zam oranını sorguluyor. Ocak ve temmuz dönemlerinde enflasyon rakamları doğrultusunda aylıklara iki defa zam uygulanıyor. Temmuzda netleşecek ikinci altı aylık enflasyon oranlarına göre zam oranı belli olacak.

Günsel Özer oran mimarlık Haberi

Günsel Özer oran mimarlık

Günsel Özer kimdir?

Günsel Özer, lisans eğitimini 2012 yılında Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde tam burslu olarak tamamladı.


Lisans eğitimi süresince onur belgesi, 2010-2011 Akademik Yılı Mimarlık Fakültesi İzmir Bostanlı Limanı iç mekan tasarım projesi Dekanlık Başarı Ödülünü aldı. 


2011-2012 Akademik Yılı Mimarlık Fakültesi ve Çevre Tasarımı bölümü fotoğraf yarışması jüri üyeliği yaptı. Lisans eğitimini takiben Oran Mimarlık’da iç mimar ve çevre tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.


Halen Oran Mimarlık’ta Mimari Tasarım,Araştırma ve Uygulama alanlarında çalışmaktadır.


Oran Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Adres : Ali Çetinkaya Bulvarı Mimar Sinan Mah. No:56 Fatih Apt. K.1 D.4 Alsancak - İZMİR

Tel : +90 232 464 03 66

Fax : +90 232 463 16 30

E-Posta