05 / 05 / 2024

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

0,91 gibi düşük bir oranda faiz oranıyla kredi sunan iki banka, nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. IBAN üzerinden faiz işlemi ile görülecek olan bu kredi imkanından faydalanmak için ilgili bankaya başvurmak gerekiyor. 



0,91 faiz oranıyla kredi imkanından faydalanmak isteyenler için Ziraat Bankası ve Garanti BBVA cazip bir fırsat sundu. Müşterilere özel olarak sunulan bu kredi, özellikle de nakdi ihtiyacı olan kişiler için tasarlanmıştır. Düşük faiz oranıyla sunulduğu için ihtiyaçları kısa ve kolay şekilde gidermek için ideal bir seçenek olarak görülüyor. Bu iki bankadan sunulan düşük faizli kredi fırsatı için öncelikle ilgili kampanyaya başvurmak gerekiyor. İşte Ziraat Bankası ve Garanti BBVA tarafından düşük faizli kredi hakkındaki tüm detaylar haberimizde… 

İki bankadan faiz oranı 0,91 olarak açıklandı! IBAN üzerinden nakit alacaklar bu faiz ile işlem görecek!

Başvuru şartları nelerdir?

En uygun faiz oranlarında kredi kartı sunan bankalardan kredi almak için belirli başvuru şartları gerekmektedir. Her iki banka için bu faiz oranlarında sunulan başvuru şartları farklılık göstermektedir. Garanti BBVA’dan kredi almak için skorun 1100 ve üzerinde olması zorunludur. Bu şartın sağlanması durumunda müşteriler aynı günde 100.000 TL değerine kadar ihtiyaç kredisi alma fırsatına sahip olabilecekler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön