17 / 05 / 2024

Güntaş Zemin İnşaat Kimin

Güntaş Zemin İnşaat Kimin

Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Serkan Güngör tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Zemin İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de  600 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Buğra Özdemir, İlknur Güler ve Yavuz Kederoğlu tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kop tarafından kuruldu. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

Hidrotem Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidrotem Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güneş tarafından kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göktaşnar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Sultangazi’de 1 milyon 425 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Göktaş tarafından kuruldu.

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Reza Hobab tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi M. M. Saeed Alafıfı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Güntaş Zemin İnşaat Kimin Haberi

Güntaş Zemin İnşaat Kimin


Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serkan Güngör tarafından kuruldu. 


Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Güntaş Zemin İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Yapı Proje Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres;Şerifali Mh.Büyükyavuz Sk. N.3/20...