07 / 05 / 2024

gür inşaat gür life

gür inşaat gür life

Gür İnşaat Gür Life 76 konut 9 ticari üniteden oluşuyor, fiyatların 200 bin lira ile 220 bin lira arasında değiştiği Gür Life 'ta teslimler Eylül 2013'te gerçekleşecek

Gür Life Tekirdağ 'da maksimum 220 bin liraya 3+1!

Gür İnşaat Gür Life 'ta fiyatlar 200 bin lira ile 220 bin lira arasında değişiyor, Gür Life projesi 7 etap halinde yükseliyor

Gür Life 'ta 200 bin liraya 3+1! Eylül'de teslim!

Tekirdağ Gürlife Evleri 3+1 konutlardan meydana geliyor, projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da 2,2 arttı!

Haziran ayı güven endeksleri inşaat ve hizmet sektöründe patronların iyimser beklenti içinde olduğunu gösterdi. Perakende sektöründe ise işverenlerin gelecek 3 aydan umutlu olmadığı gözlendi

İnşaat sektöründe istihdam 134 bin kişilik artış gösterdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre istihdam artışında inşaat sektörü önemli bir etken oldu. Bir önceki yılın aynı dönemine göre inşaat sektöründeki istihdam 134 bin kişilik artış gösterdi.

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 2.9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi ise mayısta geçen aya göre yüzde 2.9 azalarak 79.18 değerine düştü.

İngiltere’de inşaat sektörü son üç yılın en düşük seviyesini gördü!

İngiltere’de, inşaat sektörü satın alım endeksi yöneticileri endeksi (PMI) nisan ayında 52'ye gerileyerek yaklaşık son üç yılın en düşük seviyesini gördü.

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İnşaat sektörü güven endeksi Mart'ta geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK), Sektörel Güven endekslerini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi bir önceki ayda 82,82 iken, Mart ayında 81,43 değerine düştü.

Kırşehir'de huzurevi inşaatında göçük!

Kırşehir'de Bağbaşı Mahallesindeki huzurevi inşaat şantiyesinde saat 13.00 sırasında göçük meydana geldi. Hazır beton dökümü sırasında oluşan göçükte ilk belirlemelere göre 4 işçi yaralandı.

Batman'da inşaat sektörü besicilerin arsalarına ilgi gösteriyor!

Son olaylar ve hava mania nedeniyle inşaat sektörünün hız kestiği Batman’da en gözde arsalar arasında Gap mahallesindeki besicilerin arsaları yer alıyor. Mahallede eski ve yeni yapılar dikkat çekiyor...

1+1 daireler inşaat sektörünün gözdesi halinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Özellikle üniversite gençlerinin ve çocuksuz ailelerin tercih ettiği 1+1 konut tipi, inşaat sektörünün de gözdesi haline geldi" dedi.

Apple Campus 2'nin inşaatından son görüntüler!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. Kampüsten son görüntüler de internette yayınlandı. 12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.

İnşaat sektörü güven endeksi Şubat'ta yüzde 1.3 geriledi!

Reel kesim güven endeksi şubat ayında bir önceki aya göre 1.2 puan artarak 104.5 düzeyine yükseldi. Öte yandan inşaat sektörü güven endeksi yüzde 1.3, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 3.5 geriledi.

Ömer Göktaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Vizyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktaş, Vizyon İnşaat’ın proje ve hedeflerinden bahsederek, inşaat sektörünün büyümesi, büyümesi için de desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Konya'da inşaat sektörü güven endeksi Ocak'ta 9 puan geriledi!

Konya'da perakende sektöründe Ocak ayında en iyi performansı akaryakıt istasyonu, eczane, parfümeri, nalbur, züccaciye, kırtasiye sektörleri sergiledi, inşaat sektörü güven endeksi, geçen yılın aynı dönemine göre düştü.

gür inşaat gür life Haberi

gür inşaat gür life

Tekirdağ 'da 30 dönüm alan üzerinde Gür İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gür Life Evleri 145 metrekare alana sahip 3+1 konut tiplerinden oluşuyor.

Gür İnşaat Gür Life 'ta 76 daire ve 3 ticari ünite bulunuyor. Gür Life kapsamındaki konutların anahtar teslimlerinin Eylül 2013 'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Tekirdağ Gür İnşaat Gür Life 'ın fiyatları 200 bin lira ile 220 bin lira arasında değişiyor, Gür Life 'tan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Gür İnşaat Gür Life Evleri; TOKİ Evleri 'nin alt kısmında, Beyazköy karşısında yaşama geçiriliyor. Gür Life 'ta; fitness center, havuz ve yürüyüş yolları mevcut.


http://www.gurinsaatyapi.com.tr

0282 260 34 26

Ceren...