22 / 05 / 2024

Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi çamlıca cami

Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi çamlıca cami

Çamlıca Camii’ni yapacak firma belli oldu. Camiyi, Kâbe’nin genişletme projesini yapan Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi’nin inşa edeceği ortaya çıktı. Avlusu dahil 30 bin kişilik planlanan cami için iki ortağa verilen süre ise 900 gün...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin! Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi!

"60’ların eşsiz görünüşü ile yolları fethedin!" sloganıyla tanıtılan Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS Super Racing Sixties 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS Super Racing Sixties 300 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Erzincan'da hasar görüp tadilat yapılmayan binalar gözden geçirilmeli!

Erzincan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Mengi Erzincan depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depremde ağır ve orta hasar gören yapılar üzerinde envanter çalışması yapılıp yapı stoklarının kontrol edilmesi gerekiyor." dedi.

Rusya ile Ukrayna uzun yıllardan beri ilk kez ticari işbirliğini görüşüyor!

Rusya’nın başkenti Moskova’da, 2014 yılının ocak ayından beri ilk kez Ukrayna ile ticari ve ekonomik işbirliğinin ele alındığı bir görüşmenin yapıldığı bildirildi.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi çamlıca cami Haberi

Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi çamlıca cami

İstanbul Üsküdar’daki Çamlıca Camii projesinde son nokta… Yarışmada ikinci olan çalışmanın uygulanacağı inşaat ihalesini, Kâbe’nin genişletme projesini de gerçekleştiren Gür Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Dış Ticaret ve Öz-Kar İnşaat Tic. Ve Sn. AŞ. ortak girişimi kazandı. İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nde yapılan ihalenin bedeli ise 111 milyon 500 bin TL. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii ile Eyüp’teki Vialand’ın da bulunduğu projelerde imzası olan Gür Yapı ile Öz-Kar İnşaat’ın Çamlıca Camii için inşaat süresi 900 gün olarak planlandı. 57 bin 511 metrekarelik alanda camiyle birlikte eğitim ve sosyal-kültürel tesisler de yer alacak. Cemaat kapasitesi avlu dahil 30 bin kişilik tasarlanan cami, yaklaşık 15 bin metrekare alana oturtulacak.  ...