22 / 05 / 2024

Güral İnşaat Güral Göztepe Konutları nerede

Güral İnşaat Güral Göztepe Konutları nerede

Güral İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilecek Güral Göztepe Konutları projesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Peki ne zaman ilk kazma vurulacak? İşte Güral İnşaat Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinden görseller ve detay bilgiler...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı, konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Mehmet Uzuner vefat etti!

İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart Salı günü vefat etti. Cenazesi 4 Mart 2015 Çarşamba günü defnedilecek olan Uzuner için Artaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Güral İnşaat Güral Göztepe Konutları nerede Haberi

Güral İnşaat Güral Göztepe Konutları nerede


Nuri Güral'ın sahibi olduğu Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Güral İnşaat, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Güral Göztepe Konutları'nın konumlandırıldığı alanda hak sahipleri arasında 2/3 çoğunluğu sağladığını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bildirdi. Güral İnşaat, Güral Göztepe Konutları için geçtiğimiz hafta sonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen Fikirtepe zirvesinden çıkan 'acele kamulaştırma' kararının uygulanmasını bekliyor.



Hollandalı bir mimarlık firmasının Güral Göztepe Konutları çizimi 


Güral Göztepe Konutları için inşaat ne zaman başlayacak?


Güral İnşaat, Fikirtepe projesi için biri Hollandalı bir mimarlık firması, ikincisi Türkiye'den Ergün Mimarlık olmak üzere iki avan proje çizimi hazırlattı. 




Güral İnşaat, bu iki mimarlık firmasından birinin projesini seçecek ve uygulama için gerekli teknik projelerin hazırlanmasının ardından ruhsat için Çevre ve Şehircilik Altyapı ve Kentsel...