05 / 05 / 2024

Güral Porselen Güral Home tencere seti

Güral Porselen Güral Home tencere seti

Sofra sanatında Türkiye’nin öncü firmalarından Güral Porselen, Güral Home seramik tencere setleriyle mutfağınızı aydınlatacak. 7 parçadan oluşan seride 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Tuğralı altın kolyelerde görülmemiş indirim! Kapış kapış satılıyor! Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Sembolgold'ta tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim başladı. Tuğralı altın kolyeler kapış kapış satılıyor. Peki tuğralı altın kolyeler ne kadar? Tuğralı altın kolye fiyatı kaç lira? Sembolgold 11 Ocak 2023 fiyat listesi.

14 ayar kelepçe bilezikler ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Düğünlerin geleneksel takısı haline gelen kelepçeli bilezikler bir çok kadın tarafından tercih ediliyor. Tuğralı, sade, taşlı, desenli işçiliği ile göz kamaştıran bu altın kelepçe bileziklerin fiyatları ne kadar? Tuğralı kepçe bilezikler kaç TL? 22 Aralık 2022 Altınçizgi fiyat listesi.

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Güral Porselen Güral Home tencere seti Haberi

Güral Porselen Güral Home tencere seti

Sofra sanatında Türkiye’nin öncü firmalarından Güral Porselen, Güral Home seramik tencere setleriyle mutfağınızı aydınlatacak. 7 parçadan oluşan seride 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. 


Köklü ve kaliteli mirasıyla günümüz sofraları için özgün tasarımlar ortaya çıkaran Güral Porselen’in yeni koleksiyonu; renkli tasarımlarıyla mutfakta gururla sergileyebileceğiniz ve sağlıklı yapısıyla sofralarda güvenle yer verebileceğiniz Güral Home seramik tencere seti.


Cesur tasarımıyla, mutfak dolaplarına saklanan tencereleri göz önüne almayı hedefleyen Güral Porselen, pişirme grubunun en önemli parçalarından olan Güral Home seramik tencere setini 7 parça ve 3 ayrı renk seçeneğiyle sunuyor.


Sofralarımıza tasarım ve şıklık katacak seramik tencere setinin mavi, mor, beyaz renk seçenekleri bulunuyor. 


Güral Home, kalitesinden ve asaletinden ödün vermeyerek ürettiği seramik tencere setinde, pişirme aşamasını ‘sağlıklı kılma’ noktasında da imzasını atıyor. Estetik görünümüyle kullanırken gönlünüzde...