02 / 05 / 2024

gürallar lapishan ofis projesi

gürallar lapishan ofis projesi

Gürallar Yapı'nın ofis projesi Lapishan yakında 243 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak...

Ofis kiralarında yüzde 15 artış bekleniyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ofis kiralarında 2021 yılının son çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 15 artış bekleniyor.

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2017 4. Çeyrek raporuna göre, İstanbul ofis pazarı 2017 yılını hareketli geçirdi.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Kale Ofis Ankara fiyat!

Kale Ofis Ankara fiyat listesi 494 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Ofis projesi Nisan 2019'da teslim ediliyor...

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

İstanbul’un ofis stoku yüzde 50 büyüyecek!

Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından gerçekleştirilen araştırmaya göre İstanbul ofis stokunda 3 yıl içinde mevcut stok 2.3 milyon metrekare daha artacak

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli projesinde 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor. İşte, Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları.

gürallar lapishan ofis projesi Haberi

gürallar lapishan ofis projesi


Kartal'da inşa edilen Lapishan ofis projesi Gürallar Yapı imzasını taşıyor. Ön talep toplama sürecinde olan Gürallar Lapishan yakında satışa çıkacak.


Kartal'da E-5 yolu üzerinde hayata geçirilen Gürallar Lapishan projesinde ofis fiyatları 243 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Lapishan'da ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 TL olarak belirlendi.


Metroya 6 adım mesafede yer alan Gürallar Lapishan projesinin mimari tasarımı Mimar Nevzat Sayın tarafından yapıldı.


Gürallar Lapishan Kartal projesinden lansmana özel uygun fiyatlardan faydalanabilmek için www.lapishan.com sitesi üzerinden ön talep toplanıyor.


0216 577 10 00

www.gurallaryapi.com

Gülcihan...