02 / 05 / 2024

gürallar lapishan

gürallar lapishan

Gürallar Yapı’nın Kartal’da gerçekleştirdiği ticari ofis projesi Lapis Han’da avantajlı satış dönemi başladı

Lapis Han resimleri !

Lapis Han projesi 276 bin 165 TL'den başlayan ofislerden meydana geliyor. Projede ofislerin alanları 57 metrekareden başlıyor

Gürallar Lapis Han satışta! 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

“Lapis Han”, Kartal Soğanlık metro istasyonunun çıkışında, dünyanın en büyük adliye sarayının yanı başında yer alıyor. Projede fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor...

www.lapishan.com internet sitesinden ön talep toplanıyor!

Gürallar Yapı Kartal'daki yeni ofis projesi için, www.lapishan.com internet sitesinden ön talep topluyor...

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gülmak tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Gürallar Yapı Maldivler'deki otel projesi için personel alacak!

Proje Geliştirme Yönetimi Hizmetleri yapılan Gürallar Grubunun kendi yatırımı olan Maldiv Adalarındaki Resort otel projesi Şantiyemizde çalışacak, personeller aranmaktadır.

Gürallar Grubu'ndan Kütahya OSB'de yeni fabrika!

Gürallar Grubu 'na ait LAV Cam Ambalaj Fabrikası açılışı yapıldı. Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki heyet fabrikayı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Gürallar Grubu, Kütahya'da 750 milyon liralık fabrika kuruyor!

4. Teşvik Bölgesi Kütahya'da cam ambalaj üretim fabrikası için toplam 750 milyon liralık yatırım yapacak olan grup, bin kişiye istihdam sağlayacak. Bu yıl soda üretimine de girecek

Gürallar'dan cam ambalaja ve turizme yatırım!

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Gürallar'ın Maldivler'de inşa edeceği otel Mayıs 2017'de açılacak!

Gürallar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, geçen yıl yüzde 30 büyüme kaydettiklerini, bu yıl da yatırımlara devam edeceklerini ifade ederek, “Yatırım yapmadan geçirdiğimiz yıl yok” dedi

Gürallar'dan Maldivler'e 150 milyon dolarlık otel!

Gürallar Grubu, turizm markası Alibey Hotels and Resorts'u Maldivler'e taşıyor. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Maldivler'de proje için bir ada satın aldıkları söyledi.

Burdur OSB Gürallar'a 12 parsel sattı, şimdi Ülker'in peşinde!

BUTSO Başkanı Keyik, birinci organize sanayi bölgesinin dolması üzerine başladıkları ikinci OSB'de 12 büyük parsel sattıklarını, Gürallar'ın cam eşya ve soda için yer aldığını, şimdi Ülker'i getirmek için girişimlerde bulunduklarını söyledi

gürallar lapishan Haberi

gürallar lapishan

Kartal’da E-5 aksı üstünde, Soğanlık metro istasyonunun çıktığı noktada yer alan Lapis Han’da avantajlı satışlara başlandı. Dünyanın en büyük adalet sarayı olarak kabul edilen İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na 700 metre mesafede bulunan Lapis Han’da ofis bedelinin %10’unu peşin ödeyenler %50’si için banka kredisi çektikten sonra kalan bakiyeyi teslim tarihine kadar 3’er aylık dilimler halinde ödeyebilecekler.


Bugüne kadar 2 milyon metrekare arazi üzerine 340 bin metrekare inşaat geliştiren Gürallar Yapı’nın ilk ticari ofis projesi Lapis Han, 57 metrekareden başlayıp, 2.000 metrekareye kadar birleşebilir lego ofis alanlarından oluşuyor.


Farklı büyüklüklerde 160 adet ticari ofis alanı yer alan Lapis Han 2014 yılı Nisan ayında son kullanıcıya teslim edilecek.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: