29 / 04 / 2024

gürallar turizm otelleri

gürallar turizm otelleri

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor.

Zendaki Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendaki Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Elfar, Mayaz Al Nabulsi, Basel Zendaki tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

F Albraikan Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Albraikan Emlak İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Elfar, Basel Zendaki, Majed Abdullah F. Albraikan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gürallar Yapı Maldivler'deki otel projesi için personel alacak!

Proje Geliştirme Yönetimi Hizmetleri yapılan Gürallar Grubunun kendi yatırımı olan Maldiv Adalarındaki Resort otel projesi Şantiyemizde çalışacak, personeller aranmaktadır.

Groupe Recif İnşaat Gıda Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Groupe Recif İnşaat Gıda Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Tetyana Cıbıroğlu, Güneş Cıbıroğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu.

İmaks Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Kuyumculuk Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaks Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Kuyumculuk Rent A Car Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İmdat Dursun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Araslar Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araslar Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Aras tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Ebabil Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebabil Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Recep Karakaya, Özkan Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu.

El Şahbaa Diriliş İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şahbaa Diriliş İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Belal Karzoun tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Han Plas İş Merkezi'nde kuruldu.

Çimkar Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimkar Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çimendur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rexon Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi 17 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Hüseyin Yüksek Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Gürdal Turizm Otelcilik ve Kuyumculuk Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, 13 Mart 2015 'te Kenan Gürdal, Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

FKA İnşaat Yapı Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FKA İnşaat Yapı Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Bahçelievler'de Ferhat Kalkan, Taner Kalkan ortaklığında kuruldu.

gürallar turizm otelleri Haberi

gürallar turizm otelleri

Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolar yatırım yaparak Güral G+Plus markasını yarattı. Yeni markayla lüks segmentteki ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor Güral Şirketler Grubu, 3 milyon dolarlık yatırım yaparak yeni bir marka yarattı. Avrupa’nın en büyük üretim kapasitesine sahip Güral Porselen’in Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral’ın Paris’te kendi evini dekore ederken temelleri atılan ve Güral G+Plus adıyla yaratılan markaile lüks segmentteki mutfak ve sofra ürünlerinin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaştırılması hedefleniyor. Harika Güral, ürünlerinin kendini A+ gruba layık gören her yaşa ve her kesime hitap edeceğini söyledi. 



Turizme yatırım devam edecek

Grup olarak 2014 yılını büyümeyle kapattıklarını anlatan Güral Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, sözlerine şöyle devam etti: “Güral’a ait 35 mağaza ve 5 bin satış noktasıyla hizmet veriyoruz. Herkesin kriz...