04 / 05 / 2024

gürallar yapı ataşehir projesi

gürallar yapı ataşehir projesi

Kartal Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Ataşehir’de 430 milyon TL’lik otel ve ofis projesi için kolları sıvayan firmanın Levent ve Maslak’ta da arazi arayışları sürüyor…

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattı yargıya mı taşınıyor?

Yapımı süren Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro hattının projesine itiraz yağdı. Metro hattı planına karşı yargı sürecinin başlatılması gündemde…

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

gürallar yapı ataşehir projesi Haberi

gürallar yapı ataşehir projesi

Kartal’da inşa ettiği Lapis Han ofis projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı 2 yeni proje için kolları sıvadı. Merkezi lokasyonlarda arazi arayışları devam eden Gürallar Yapı, Ataşehir, Maslak ve Levent gibi bölgelerde otel ve ofis projesi geliştirmeyi planlıyor. 


Ataşehir’e 300 odalı şehir oteli

Doğu Ataşehir’de 3 ayrı arsa için anlaşma sağladıklarını belirten Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, 2014 yılının ilk çeyreğinde bu arazilerde otel ve ofis projesi geliştireceklerini söyledi. 


Toplam 430 milyon TL’lik yatırım

Karayel, “Şehir otel konseptinde otel geliştirmeyi planlıyoruz. Otel projemiz yaklaşık 250-300 yatak kapasiteli olacak. Tahmini 230 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçireceğimiz projemize 2014’ün ilk çeyreğinde start vermeyi planlıyoruz. Ofis projemizin yatırım maliyeti ise yaklaşık 200 milyon TL civarında olacak dedi. ” dedi.


Konut hayır rezidans belki

Kısa vadeli...