05 / 05 / 2024

Gürani Kılıç

Gürani Kılıç

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Satış Direktörü Gürani Kılıç Türkiye’nin 2009–2014 yılları arasında, inşaat sektöründe yüzde 8,5 oranında büyüme beklentisi olduğunu ifade etti

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi 1844 Ada 15,16,17 ve 52 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Aynacı: Gölcük depreme hazır değil!

Kocaeli Gölcük İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı açıklama yaptı. Açıklamada Gölcük’ün deprem bölgesi olduğunu ve olası bir depremden etkileneceğini bu sebeple Gölcük’te hızlı bir şekilde kentsel dönüşümün yapılması gerektiğini vurguladı.

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi, 1845 ada, 21 parsel ve bir kısm tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı  askıda...

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Omar Farooq B. Al Dabbagh tarafından kuruldu.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Gümüşhane yaylalarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi ekipleri, kanuna aykırı inşa edildiği tespit edilen yapıların temel inşaatlarında yıkım, ev yapmak için açıldığı belirlenen çukurlarda ise kapatma çalışması yapıyor...

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramadan Mansi Alzahrani tarafından kuruldu.

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

Gürani Kılıç Haberi

Gürani Kılıç

Kılıç, Türkiye güvenlik sistemleri sektörünün de, bu konjonktürden etkilenerek, inşaat sektörüne paralel büyüyeceğini ifade etti.


Türkiye, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Bosch Güvenlik Sistemleri’nin odaklanacağı pazarlardan biri olacak.


 Bu dönemde, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin cirosunun 3’e katlanması hedefleniyor.


 Bosch Güvenlik Sistemleri, 2012 yılında Türkiye’de en iyi satış performansını sergileyen iş ortaklarını 8 ayrı kategoride ödüllendirdi.



Bosch Güvenlik Sistemleri, 2012’nin EN’lerini Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleşen muhteşem gecede açıkladı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Bosch Güvenlik Sistemleri İş Ortakları Gecesi ve Ödül Töreni, ilgili firmaların satış ve satış destek ekiplerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi buluşturdu.


“Ciromuz 5 yılda 3 kat artacak”


2013 yılı hedefleri ve önemli projeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Satış Direktörü Gürani Kılıç, “Türkiye, 2009-2014 yılları arası dönemde inşaat sektöründe %8,5 oranında büyüme...