30 / 04 / 2024

Gurbetçilere özel kredi

Gurbetçilere özel kredi

Garanti Bankası 'Gurbetçi Mortgage' konut kredisi ile yurtdışında yerleşik TC vatandaşlarına TL veya dövize endeksli mortgage ürünü ile Türkiye'den avantajlı bir şekilde ev sahibi olabilme imkanı sunuyor...

Fiat Doblo'da bu aya özel faizsiz kredi fırsatı! Sıfır araç alacaklar dikkat: Fiat Doblo fiyat listesi! 

Fiat Doblo'da bu aya özel 250 bin TL'ye 12 ay vade ve 0 faiz fırsatıyla kredi sunuluyor. Peki Fiat Doblo Mart 2024 fiyatları ne kadar? İşte Fiat Doblo fiyat listesi! 

Citroen'den şubat ayında faizsiz ve uygun faizli kredi teklifi!

Citroen, yeni araç almak isteyenler için şubat ayında özel kredi imkanları sunduğunu açıkladı. 

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Özel sektörün yurt dışına olan kredi borcu temmuz ayında azaldı!

Merkez Bankası verilerine göre özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, temmuzda 2022 sonuna oranla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 155 milyar dolar oldu!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu Mayıs sonu itibarıyla 2022 yıl sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalarak 155,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi? Kredi çekecekler dikkat!

Bankalarda kredi iştahında zayıflık sürerken özel bankalarda 25 ayın ardından ilk defa kredide küçülme yaşandı. Peki kamu bankaları ve özel bankalarda kredi faizleri yükseldi mi?

Moody's’ten 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ‘ciddi zorluk’ uyarısı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's dünya çapında toplamda 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ciddi zorluk uyarısı yaptı.

Gurbetçilere özel kredi Haberi

Gurbetçilere özel kredi

Garanti Bankası 'Gurbetçi Mortgage' konut kredisi ile yurtdışında yerleşik TC vatandaşlarına özel imkanlar sunuyor. Gurbetçiler Türkiye'de satın alacakları konutlar için TL veya dövize endeksli mortgage ürünü ile Türkiye'den avantajlı bir şekilde ev sahibi olabiliyor.


Gurbetçi Mortgage Konut Kredisinin Özellikleri


-Konut kredisi TL cinsinden veya dövize endeksli (USD/EUR/GBP) olarak kullanabiliyor


-Konut kredisi vade seçenekleri 240 aya kadar uzayabiliyor.


-Maksimum 500.000 TL veya karşılığı döviz cinsi kadar konut kredisi kullanabiliyor.


-Konut kredisi hesaplama araçlarıyla tüketicinin bütçesine uygun ödeme planı oluşturuabiliyor.


- Değişken konut kredisi veya sabit oranlı konut kredisi seöeneklerinden biri tercih edilebiliyor. Seçilen faiz şekline bağlı olarak; konut kredisi faiz oranı ve aylık taksitler değişkenlik gösterebiliyor.


- Sadece "mesken" alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabiliyor.


- Satın alınacak konutun ekspertiz değerinin % 65'ine kadar konut kredisi kullanılabiliyor.


-...