27 / 09 / 2024

PTT duyurdu! Emeklilere özel faizsiz spot kredi imkanı...

PTT duyurdu! Emeklilere özel faizsiz spot kredi imkanı...

Emekli vatandaşlara sevindirici haber PTT'den geldi. Emeklilere özel hazırlanan kredi paketleriyle, nakit ihtiyacı olanlar faizsiz veya uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilecekler.




PTT, emeklilere yönelik yeni bir kredi kampanyası başlattığını açıkladı. Bu kampanya kapsamında, düşük miktarlı nakit ihtiyacı olan emeklilere faizsiz kredi imkânı sunulurken, daha yüksek miktarda finansmana ihtiyaç duyanlara ise uygun faiz oranlarıyla kredi sağlanacağı belirtildi.

FAZİSİZ KREDİ FIRSATI

takvim.com.tr'de yer alan içeriğe göre;Emekliler için PTT, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri cazip bir kredi imkânı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, emekliler 500 TL veya 1.000 TL tutarındaki kredileri yüzde 0 faiz oranı ile kullanabilecekleri kaydedildi. 

Kampanyanın en dikkat çeken özelliklerinden biri de kredi kullanımında dosya masrafı ve sigorta bedelinin olmaması. Böylece emekliler, ek bir maliyetle karşılaşmadan ihtiyaç duydukları finansmana kolayca erişebilecekler.

Spot Kredi, kısa vadeli finansman ihtiyacı olan emekliler için ideal bir çözüm sunuyor. 1 ay vadeli olarak sunulan bu krediyle, acil harcamalarınızı karşılayabilir ve bütçenizi zorlamadan geri ödeme yapılabilir.

KAMPANYA DETAYLARI

Kredi Tutarları: 500 Türk Lirası veya 1.000 Türk Lirası

Faiz Oranı: Yüzde 0 (Sıfır faiz)

Vade Süresi: 1 Ay

Ek Masraflar: Dosya masrafı ve sigorta bedeli yok.

PTT duyurdu! Emeklilere özel faizsiz spot kredi imkanı...

EN UYGUN FAİZLİ KREDİ FIRSATI

Daha yüksek tutarda krediye ihtiyaç duyan emekliler için ise cazip faiz oranlarıyla kredi paketleri sunuluyor. 

10 bin Türk Lirası Kredi: 36 ay vade ile aylık taksit tutarı 539,68 Türk Lirası

50 bin Türk Lirası Kredi: 36 ay vade ile aylık taksit tutarı 2.698 Türk Lirası

PTT'nin "N Kolay Emekli Kredisi" adıyla duyurduğu bu kampanyada, emeklilere 1.250 Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası arasında kredi imkânı sunuluyor. Faiz oranları ise yüzde 3,19'dan başlıyor. Kampanyanın sloganı olan "İhtiyaçlarını değil, borçlarını ertele" ile emeklilere finansal rahatlama sağlanması amaçlanıyor.

BAŞVURU VE ŞARTLAR 

En yakın PTT şubeleri veya PTT'nin resmi internet sitesi. Nüfus cüzdanı ve emekli maaşını gösteren belge. Kredi başvurusu yapacak emeklilerin maaşlarını PTT aracılığıyla alıyor olmaları gerekiyor.

Elden kira ödeyen kiracılar yandı! Büyük cezası var! Ünlü avukat 5 maddede açıkladı!

Kira ödemelerini banka ve PTT’den yapmayanlara tam bu kadar ceza kesilecek!

Kiralarda yeni dönem başlıyor! Ünlü avukat örneklerle açıkladı! Bunu yapanlara ceza uygulanacak!

Kira ödemelerinde yeni düzenleme! Taslak ortaya çıktı! İşte 5 maddede eski ve yeni uygulama karşılaştırması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön