01 / 05 / 2024

Gürcistan elektrik miktarı

Gürcistan elektrik miktarı

Gürcistan'dan alınan elektrik miktarı arttı. Türk enerji şirketleri, temmuz ayında Gürcistan'dan rekor düzeyde elektrik ithal edecek.Gürcistan'dan daha önceki aylarda alınan ortalama 9 milyon kilovatsaatlik aylık elektrik miktarı temmuzda satılacak.

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

ÇAYKUR'un 3 günde satın aldığı yaş çay miktarı açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sene yaş çayın kilogramının 7 lira olacağını açıkladı. Destekleme alımlarıyla birlikte belirlenen bu fiyat bazı çay üretcileri tarafından tepkiyle karşılanırken ÇAYKUR'un 3 günde aldığı miktar da belli oldu.

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

TİKA, Gürcistan'da 45 Ahıska Türkü ailenin evlerinin tadilatını yaptı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Gürcistan’ın Ahıska ve Gori şehirlerinde ikamet eden 45 Ahıska Türkü aileye, evlerinin tadilatını yaparak sera desteği sağladı ve seracılıkla ilgili eğitimler verdi.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün ünvanı değişti!

Avrasya GYO'nun kurulu bağlı ortaklarından Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun ortağı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Batum'da faaliyet gösteren JSC Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL'ye satın aldı.      

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Biyan tarafından kuruldu.

Ayazdağ İnşaat Gıda Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazdağ İnşaat Gıda Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Taş tarafından kuruldu.

Gürcistan elektrik miktarı Haberi

Gürcistan elektrik miktarı

Gürcistan'dan daha önceki aylarda alınan ortalama 9 milyon kilovatsaatlik aylık elektrik miktarı, temmuzda 150 milyon kilovatsaata çıkacak.


Elektrik alımını Ahıska-Borçka iletim hattı üzerinden gerçekleştirecek AKSA Enerji, Energo-Pro ve KGM Enerji, temmuz ayı için Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumundan (EPDK) 275 megavat elektrik ithalatı için lisans almıştı. 


Söz konusu enerji şirketleri, bu kapsamda salı gecesi itibariyle Gürcistan'dan günlük 5 milyon kilovatsaatlik elektrik almaya başladı. 


Ahıska-Borçka iletim hattı üzerinden bugüne kadar alınan elektriğin günlük 300 bin kilovatsaat civarında olduğunu belirten yetkililer, temmuz ayında bu rakamın 5 milyon kilovatsaate çıkacağını, bunun da bir rekor olduğunu kaydettiler. 


Gürcistan'dan alınacak elektrik miktarının temmuz ayında 150 milyon kilovatsaate ulaşacağını ifade eden yetkililer, fiyatlar "cazip" olduğu için enerji şirketlerinin bu ithalatı gerçekleştirdiğini belirttiler.


Bu yıl yağışların istenilen seviyelere ulaşamadığı Gürcistan'da hidro elektrik...