27 / 04 / 2024

Gürgen Öz evi

Gürgen Öz evi

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Menteşe Gülağzı Mahallesi'ndeki vatandaşlara imar anlatıldı!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gülağzı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçede ki imar planları, imar uygulamaları ve bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1951 yılı mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti. Arıcan'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak.

Konyaaltı Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi açıldı!

Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin ikincisi Gürsu Mahallesi'nde açıldı. 128 öğrenci kapasiteli Konyaaltı Belediyesi Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 8 sınıftan oluşuyor.

İhsan Görgöz: Yeni yapılan binalarda sıkıntı yok!

İhsan Görgöz, “1999 Marmara Depremi’ni milat yılı olarak kabul edebiliriz. Bu depremden sonra hükümetimiz ciddi tedbirler aldı. Depremden sonra yapılan binalarda sorun yok. Ancak bu tarihten önceki yapılar için aynı şeyi söyleyemeyiz” dedi.

4 ilde Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri açılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, pilot il seçilen Denizli, İzmir, Ankara ve Manisa'da Engelli Bakım ve Gündüz Bakım Merkezleri'nin açılmasını onayladı.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınproje İnşaat Sağlık Gıda Züccaciye Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Söylemez ve Muhammed Emin Ceyhan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

DOKA, Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi'nde güvenli çözümler sunuyor!

Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan ve Türkiye’nin gübre ithalatında önemli bir açığı kapatarak gübre üretimi gerçekleştirilecek Mazıdağı Entegre Gübre Tesisi inşaasına DOKA, özel ve güvenli çözümler sunuyor.

Gürgen Öz evi Haberi

Gürgen Öz evi

Karşısına 1930’larda inşa edilmiş, dışardan görüp mimari detaylarına hayran kaldığı bu bina çıkınca tereddüt etmeden hemen en üstteki satılık daireyi gezmek istediğini söylemiş. Çatı katının Çamlıca’dan Levent İş Kuleleri’ne kadar uzanan panoramik görüntüsünden çok etkilenmiş.


Sohbet sırasında yakında yeni bir romantik komedi filmine başlayacağının, “Karanlık Köy” adlı psikolojik gerilim türünde bir de roman yazdığını söylüyor ünlü oyuncu: “Nevrotik’ten sonraki ikinci kitabım. Bu kitap, çok sevdiğim iki şehir arasında yazılıyor. Bazen Berlin’de kiraladığım evde, bazen burada...” Sabahları erkenci olmayı hiç başaramadığını anlatan Öz, üç bardak filtre kahve içmeden güne başlayamıyormuş.



EŞYALARIN BİR KISMI BERLİN BİT PAZARINDAN

100 m2’lik daire, salon ve iki odayı birbirine bağlayan uzun bir koridor, küçük bir mutfak ve bir banyodan oluşuyor. 2.80 metrelik tavanları ile dikkat çeken mekan,...