27 / 04 / 2024

Gürgen Öz nerede oturuyor

Gürgen Öz nerede oturuyor

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Vedad Gürgen kimdir? Hangi bakanlıklarda görev aldı?

Vedad Gürgen kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Vedad Gürgen ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

İzmir Teras Gökyüzü nerede?

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 91 adet daireden meydana geliyor. Proje Uzunyayla Group imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Teras Gökyüzü nerede?

İşte Gürgen Öz'ün Nişantaş'ındaki evi!

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?

Dairelerin 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Güverte Evleri projesi 104 adet konuttan oluşuyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Güverte Evleri nerede?

Vedad Gürgen: Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, "Dönüşüm Strateji Belgesi'ni yakın zamanda Elazığ'da başlatıyoruz. Elazığ ve tarihi Harput'u kapsayan bir dönüşüm strateji belgesi hazırlayacağız" dedi.

Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Referans Güneşli Konutları'nda 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Peki Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Merve Güleryüz kimdir?

Mimar Merve Güleryüz kimdir? Mimar Merve Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Güleryüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merve Güleryüz...

Rose Garden Gürpınar nerede?

Rose Garden Gürpınar nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gül İnşaat imzası taşıyan Gürpınar Rose Garden projesi toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor

Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri semineri 11 Eylül'de!

Ankara’da NEC ve IFSEC işbirliğiyle ““Daha Güvenli Şehirler için Güvenlik Çözümleri” semineri düzenleniyor. Grand Rixos Otel’de gerçekleştirilecek etkinlikte yerli ve yabancı güvenlik sektörünün önde gelen isimleri bir araya gelecek...

Gürgen Öz nerede oturuyor Haberi

Gürgen Öz nerede oturuyor

Karşısına 1930’larda inşa edilmiş, dışardan görüp mimari detaylarına hayran kaldığı bu bina çıkınca tereddüt etmeden hemen en üstteki satılık daireyi gezmek istediğini söylemiş. Çatı katının Çamlıca’dan Levent İş Kuleleri’ne kadar uzanan panoramik görüntüsünden çok etkilenmiş.


Sohbet sırasında yakında yeni bir romantik komedi filmine başlayacağının, “Karanlık Köy” adlı psikolojik gerilim türünde bir de roman yazdığını söylüyor ünlü oyuncu: “Nevrotik’ten sonraki ikinci kitabım. Bu kitap, çok sevdiğim iki şehir arasında yazılıyor. Bazen Berlin’de kiraladığım evde, bazen burada...” Sabahları erkenci olmayı hiç başaramadığını anlatan Öz, üç bardak filtre kahve içmeden güne başlayamıyormuş.



EŞYALARIN BİR KISMI BERLİN BİT PAZARINDAN

100 m2’lik daire, salon ve iki odayı birbirine bağlayan uzun bir koridor, küçük bir mutfak ve bir banyodan oluşuyor. 2.80 metrelik tavanları ile dikkat çeken mekan,...