28 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Referans Güneşli Konutları'nda 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Peki Kiler GYO Referans Güneşli nerede?



'Kiler GYO  Referans Güneşli  nerede?' sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabilen projede 161 adet konut ve 32 adet mağaza mevcut.


Referans Güneşli Evleri'nin teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede yer alan konutların alanları 57 metrekareden başlıyor, 231 metrekareye kadar ulaşıyor.


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Referans Güneşli Konutları 9 bin 234 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yüzde 30 peşinatta kalan kısım için 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.


Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

İstanbul Bağcılar - Güneşli bölgesinde yükselen Referans Güneşli Konutları Masko'ya 12 dakika, Olimpiyat Stadı 16 dakika, E-5 Karayolu’na 17 dakika, Havalimanı ve sahil yoluna 13 dakika, Basın Ekspres ve Tem Otoyolu’nun hemen yanı başında, İstoç'a 9 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, sauna, yüzme havuzu ve buhar odası gibi ortak kullanım alanlarına sahip Referans Güneşli projesinde daireler 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Kiler GYO Referans Güneşli nerede?


Kiler GYO Referans Güneşli nerede?


Referans Güneşli iletişim

Satış ofisi telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön