27 / 04 / 2024

Gürgen Öz nişantaşı ev

Gürgen Öz nişantaşı ev

Gürgen Öz, Nişantaşı’nda bulunan ve ikinci dereceden tarihi eser olan apartmandaki dairesine sekiz yıl önce taşınmış. Öz, “Hayalimde şehrin hafızasını anlatan karakteristik bir yapı vardı çünkü” diye anlatmaya başlıyor." dedi.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Gürgen Öz nişantaşı ev Haberi

Gürgen Öz nişantaşı ev

Karşısına 1930’larda inşa edilmiş, dışardan görüp mimari detaylarına hayran kaldığı bu bina çıkınca tereddüt etmeden hemen en üstteki satılık daireyi gezmek istediğini söylemiş. Çatı katının Çamlıca’dan Levent İş Kuleleri’ne kadar uzanan panoramik görüntüsünden çok etkilenmiş.


Sohbet sırasında yakında yeni bir romantik komedi filmine başlayacağının, “Karanlık Köy” adlı psikolojik gerilim türünde bir de roman yazdığını söylüyor ünlü oyuncu: “Nevrotik’ten sonraki ikinci kitabım. Bu kitap, çok sevdiğim iki şehir arasında yazılıyor. Bazen Berlin’de kiraladığım evde, bazen burada...” Sabahları erkenci olmayı hiç başaramadığını anlatan Öz, üç bardak filtre kahve içmeden güne başlayamıyormuş.



EŞYALARIN BİR KISMI BERLİN BİT PAZARINDAN

100 m2’lik daire, salon ve iki odayı birbirine bağlayan uzun bir koridor, küçük bir mutfak ve bir banyodan oluşuyor. 2.80 metrelik tavanları ile dikkat çeken mekan,...