20 / 05 / 2024

güriş holding sanayi

güriş holding sanayi

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Güriş Holding'in sanayi sektörüne yatırımı hızlanıyor!

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

Güriş Holding'ten Kırklareli’ne enerji yatırımı!

Güriş Holding, Kırklareli’ndeki 25.6 MW’lık Zeliha Rüzgâr Enerji Santrali’ni (RES) portföyüne ekledi. Güriş, yılda 92.000.000 kWh elektrik üretecek.

Güriş, Sivas Çermikler Barajı'nı satın aldı!

Güriş Holding Sivas Çermikler Barajı ve Hidroelektrik Santrali'ni (HES) satın aldı. Son bir ayda 2 yeni santral alan holding Çermikler ile birlikte portföyündeki HES sayısını 6'ya yükseltti.

Güriş Holding, Giresun Espiye HES'i satın aldı!

Güriş Holding, Espiye HES'i satın aldı. 14,07 MW kurulu güce sahip Espiye Espiye Hidro Elektrik Santrali, 20 bin konutun aylık elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güce sahip.

Lansman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lasman İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Yücel tarafından 400 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budanlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berkay Uslu ve Süleyman Uslu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

Özerler Group İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Group İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özer tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 2109 Sokak'ta kuruldu.

MBA Teknik İnşaat Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBA Teknik İnşaat Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bora Demircioğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞMG Mühendislik Nakliyat Elektrik Tekstil ve Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Güler, Hasan Mihyaz ve Huriye Şeker ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Cevizim İnşaat Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevizim İnşaat Gıda Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Leyla Erişir, Meryem Durmuş ve Melisa Koçak ortaklığında 50 bin TL sermaye ile kuruldu...

güriş holding sanayi Haberi

güriş holding sanayi

Güriş Holding, 60'ıncı yılına dev yatırım hamlesiyle girdi. Holding, sanayi grubu çatısı altında toplam 500 milyon Euro'luk yatırım yürütüyor. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu üstlenen ve kurucu Onursal Başkan idris Yamantürk'ün büyük oğlu olan Tevfik Yamantürk, "Sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz devam ediyor" diyor. Yamantürk, yatırımların holding bünyesindeki Santral Madencilik, Parsan Makine, Omtaş Otomotiv ve Mogan Enerji gibi sanayi şirketlerinde yoğunlaşacağı bilgisini veriyor.

SANAYİYE AĞIRLIK VERİYOR

Ekonomist'ten Aram Duran'ın haberine göre; Güriş Holding'in temelleri 1958 yılında Güriş şirketinin kurulmasıyla atıldı. Yüksek elektrik mühendisi idris Yamantürk tarafından kurulan şirketin ilk projesi Kırıkkale Elmadağ Enerji Nakil Hattı oldu. Kısa sürede önemli müteahhitlik firmalarından biri haline gelen Güriş 1968 yılında ise sanayiciliğe adım atıp bugün de grubun lokomotif şirketlerinden olan Parsan'ı faaliyete...