30 / 04 / 2024

Gürol Konyalıoğlu Vakıf GYO

Gürol Konyalıoğlu Vakıf GYO

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Edirne'deki vakıf taşınmazları kiralarına yapılan zam hakkında açıklama!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, ildeki tüm vakıf kiracılarına yüksek oranda zamlar yapıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, rayiç bedel altında kalan 299 kiracıdan 18'ine yüzde yüz ve üzerinde zam yapıldığını aktardı...

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Şeref Yaroğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu değişikliği hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yaroğlu görevinden istifa etti.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Gürol Konyalıoğlu Vakıf GYO Haberi

Gürol Konyalıoğlu Vakıf GYO

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platfomu'nda yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Vakıf GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Gürol KONYALIOĞLU görevinden  istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun BAŞTÜRK  Yönetim Kurulu Üyeliğine...