12 / 05 / 2024

Gürsel Şatır

Gürsel Şatır

Emsis İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suhat Şatır, Gürsel Şatır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Akkavak Caddesi'nde kuruldu.

Gürsel Tekin: Konut krizi sadece bir ekonomik sorun değil, aynı zamanda halkın temel haklarına yapılmış bir saldırı!

CHP'li Gürsel Tekin yaptığı açıklamada yaşanan konut krizinin yalnızca ranta dayalı politikaların sonucu değil, aynı zamanda insanların ev sahibi olma hayallerini çalan bir adaletsizlik öyküsü olduğunu söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde tarihler peş peşe duyuruldu! Hemen şimdi o tarihe göz atın! 

Milyonlarca çiftçi merakla '2023 mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatırılacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde tarihler peş peşe duyuruldu! Şimdi göz atın! 

Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın! 

Asgari ücret ve memur ile emekli zamlarının ardından, özel sektör çalışanlarının maaşları da gündeme oturdu. Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın!

1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamı gören herkesin resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın!

Milyonlarca çalışan tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı. Açıklanan bu rakamı gören herkesin resmen nutku tutuldu. Hemen bir göz atın...

Evde bakım parası ödemeleri için müjde geldi! Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan evde bakım parası yatan şehirlerin listesi açıklanmaya başladı. Paralar hesaplara tek tek yatıyor! Hemen siz de bir göz atın...

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Evde bakım parası ödemelerinde son dakika müjdesi! Paralar tek tek hesaplara yatıyor! Hemen bir göz atın!

Evde bakım parası ödemelerinde son dakika müjdesi geldi. Pek çok kişi tarafından araştırılan paralar tek tek hesaplara yatıyor... Hemen bir göz atın...

Gürsel Şatır Haberi

Gürsel Şatır

Emsis İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Suhat Şatır, Gürsel Şatır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Emsis İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3       Türkiye sınırları...