02 / 05 / 2024

gürses Pearl Park nerede

gürses Pearl Park nerede

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Pearl Park Atışalanı projesinde ihtiyaca göre ideal büyüklüklerde düşünülmüş yaşam alanları bulunuyor..

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

gürses Pearl Park nerede Haberi

gürses Pearl Park nerede

İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçirilen Pearl Park projesi Gürses Yapı imzası taşıyor. Proje İstanbul Çevreyolu ve Avrupa otoyolları bağlantılarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Pearl Park Atışalanı projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje teslimler Haziran ayında başlayacak. 

İhtiyaca göre ideal büyüklüklerde düşünülmüş yaşam alanları bulunan Pearl Park Evleri yapımı devam eden ve çok kısa süre içinde hizmete açılacak olan 170 bin metrekare büyüklüğündeki 15 Temmuz Şehitler Parkına (Metris Kışlası) yürüme mesafesi içinde kalıyor. 

Pearl Park Gürses nerede?

Yenikapı 8 km 
Bakırköy 7 km
Atatürk Havalimanı 9 km
Topkapı 4,5 km
Merter 2,9 km
Taksim 10 km 

SATIŞ OFİSİ
Havaalanı Mah. Güler Sokak No: 11 Atışalanı köy...