03 / 05 / 2024

gürsu butik otel projesi

gürsu butik otel projesi

Göreve hızlı başlayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, önceliği sağlık ve eğitim yatırımlarına vereceklerini vurgulayarak," İlçemize 100 yataklı bir hasta ve butik otelimizin yanına bir turizm meslek yüksek okulu yapacağız" dedi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Uzak Doğu’dan iki butik otel zinciri Türkiye'ye geliyor!

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016!

Alt gelir grubu kapsamında hayata geçirilen TOKİ Bursa Gürsu projesinde kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. İşte Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016 listesi...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu!

TOKİ'nin Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesi kapsamında stoklarında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası bugün!

Bursa Gürsu Projesi’nde kuralı satışa sunulan TOKİ stoklarında kalan 12 adet konut için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016!

“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ'nin hayata geçirdiği Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde stoklarda yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura!

12 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura tarihi..

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ'nin “Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvuruları sona erdi!

12 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvuruları sona erdi. Projede kura çekimi için geri sayım başladı.

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

gürsu butik otel projesi Haberi

gürsu butik otel projesi


Göreve hızlı başlayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, önceliği sağlık ve eğitim yatırımlarına vereceklerini vurgulayarak," İlçemize 100 yataklı bir hasta ve butik otelimizin yanına bir turizm meslek yüksek okulu yapacağız" dedi. 


Hayat Gazetesi Yönetimi, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ı makamında ziyaret elti. Görevdeki ilk günlerini değerlendiren Yıldız. önceliklerinin sağlık ve eğitim olacağını söyledi. GLirsu'da geçtiğimiz dönemlerde akşam saat 17:00'dan sonra vatandaşların iğne yaptıracak bir yer dahi bulamadığını aktaran Yıldız, "Göreve geldiğimiz ilk gün halkımızın bu sıkıntısını çözmek için kolları sıvadık. Hayvan Pazarı bölgesinde 10 bin 300 metrelik bir sahayı hastane alanı olarak planladık. Şimdi Milli Emlak'tan burasının tahsisini bekliyoruz Burada daha sonra kapasitesi arttırılabilecek şekilde 100 yataklı bir hastane yapmayı yapacağız" diye konuştu. 


EĞİTİM ATAĞI 

İlçenin diğer önemli bir eksikliğinin eğitim olduğunu...