22 / 05 / 2024

gürsu yeni okul projeleri

gürsu yeni okul projeleri

Bursa'da hız kesmeden devam eden eğitime destek protokolüne bir yenisini daha eklendi. Hayırsever iş adamı Nazım Lizor, Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için ilk imzayı attı.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Son 2 yılda 2 bin 805 yeni okul inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son iki yılda ilk ve ortaöğretimde 2 bin 805 yeni okul, 15 bin yeni derslik inşa ettik, 87 bin 681 öğretmen ataması yaptık." dedi.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

gürsu yeni okul projeleri Haberi

gürsu yeni okul projeleri

Bursa'da hız kesmeden devam eden eğitime destek protokolüne bir yenisini daha eklendi. Hayırsever iş adamı Nazım Lizor, Gürsu'ya 18 derslikli bir okul kazandırmak için ilk imzayı attı.Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun makamında gerçekleştirilen protokole Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kahya katıldı. Gürsu'da, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan fabrika binasının yerine Nazım Lizor tarafından 18 derslikli bir okul yapılacak. Vali Karaloğlu, "Yaklaşık 6 ay önce Gürsu'da, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kentsel dönüşüm kapsamında yıktığımız fabrika binamızın arsası Büyükşehir Belediyemiz ile Gürsu Belediyemizin müşterek hissesi olan bir yer. Şimdi bu arsaya hayırsever Nazım Lizor okul yaparak, bağışlayacak. Hayırsever iş adamlarımızın Bursa'ya katkıları devam ediyor ve bu bizleri son derece memnun ediyor. İnşallah...