20 / 07 / 2024

Gusto Savor

Gusto Savor

N’evo Studios, bünyesindeki Gusto Savor Anneler Günü için “Anne bak, kendi ellerimle pişirdim” sloganıyla brunch düzenleyecek..

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Temmuz 2023 fiyat listesi

Emsan Bella Gusto Çay Makinesi fiyatı ne kadar oldu? Zam geldi mi? İşte Emsan Bella Gusto Çay Makinesi güncel fiyatı...

Emsan çay makinesi 1.299 TL yerine 909 TL! Bu fırsatı kaçırmayın! 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Emsan, çay makinelerinde indirim fırsatı başladı. Emsan Violet Bella Gusto Çay Makinesi, sepette yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki diğer Emsan çay makinesi fiyatları ne kadar? Emsan çay makinesi kaç yıl garantili? İşte detaylar...

Yuki Gusto 50 otomotik vites fiyat listesi 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Gusto 50 otomotik vites fiyatları yeni bir cub sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Yuki Gusto 50 otomotik vites fiyatları ne kadar? İşte Yuki Gusto 50 otomotik vites fiyat listesi 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yuki Gusto 100 fiyatıyla şaşırttı! İşte Yuki Gusto 100 19 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yeni bir cub sahibi olmak isteyenler Yuki Gusto 100'in fiyatını merak ediyor ve araştırıyor. İşte Yuki Gusto 100 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yuki Gusto 50 fiyatlarını duyan inanamadı! Yuki Gusto 50 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Gusto 50'nin güncel fiyat listesi yeni bir CUB almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Gusto 50 14 Ekim 2022 fiyat listesi ve söz konusu aracın teknik özellikleri...

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Arda Turan, Arşiv Türk Mutfağı'nın 2. şubesini Ümraniye'de açıyor!

Arda Turan, Etiler Sarıhan Gusto'nun sahibi Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'de hizmete soktuğu Arşiv Türk Mutfağı'nın ikincisini açıyor.

Gusto, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Modaya yön veren ve şık giyinmeyi sevenlerin vazgeçilmezi olan Gusto, İzmir'deki üçüncü mağazasını Karşıyaka'nın yeni gözdesi Mavibahçe AVM'de açtı.

Yurtbay Seramik'ten sonbahara yakışan iki seri daha!

Yurtbay Seramik’ten Gusto’dan sonra sonbahara yakışan iki yeni seri daha: Samba ve Antikwood. Her ikisi de natürel ürün grubu içinde ve ahşap dokulu.

Yurtbay Seramik'ten Gusto serisi!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Yaşam alanlarını saracak doğal bir sıcaklık hissi uyandıran seri, renkli ahşap dokusunu seramiğin avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

Yurtbay Seramik'ten 3 yeni seri!

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik'in Aura Serisi, Gusto Serisi ve Cortex Serisi mekanlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Dükkanlardan meydana gelecek olan Watergardens İstanbul Ataşehir AVM ve gusto merkezi projesinin tanıtımı bu ay içinde yapılacak. Projede konut ya da ofis için kule düzenlemesiyle ilgili henüz net bir karar verilmedi...

Gusto Savor Haberi

Gusto Savor


Hizmet vermeye başladıkları günden beri her hafta farklı brunch menüleri ve etkinlikleri düzenlediklerini dile getiren Gusto Savor’un işletme sahibi Leyla Öztürk, bu Pazar Anneler Günü’nde diğer işletmelerden farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini kaydetti.


Sevginin çok sayıda ifadesi olduğunu, ancak çocukların kendi ürettikleri ürünleri anneleri ile paylaşmalarının en güzel sevgi ifadesi olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi:


“Brunch’a katılan çocuklar için hazırladığımız alanda ustalarımız nezaretinde kurabiyeler hazırlatacağız. Çocuklar, ‘Anne bak, kendi ellerimle pişirdim’ sloganıyla düzenlenen brunch’ta en güzel kurabiyeyi hazırlayıp, annelerine ikram ederek sevgilerini paylaşacaklar. Bir anne için en güzel hediye çocuklarının kendi elleriyle hazırladığı hediyedir.  Eğlenceli ve sıcak bir ortam oluşturacağımız için şimdiden heyecanlanıyoruz” dedi.


Gusto Savor gündüz bir kafe, akşam saatlerinde ise şık bir restoran ve bistro olarak hizmet...