12 / 05 / 2024

Güven Afifi İnşaat Kimin

Güven Afifi İnşaat Kimin

Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi M. M. Saeed Alafıfı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gönenler Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gönenler Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Güven tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi bu ay 68,9'a çıktı.

Perakende ve inşaat sektörlerinde güven arttı. İnşaat sektörü güven endeksi bu ay son 17 ayın en yüksek noktası olan 68,9'a çıktı...

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramız Zayud tarafından kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat!

Toplam 152 daireden oluşan Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Güven Afifi İnşaat Kimin Haberi

Güven Afifi İnşaat Kimin


Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 1 Temmuz 2017 tarihinde M. M. Saeed Alafıfı tarafından kuruldu. 


Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Başlıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde hertürlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak ve konusu ile ilgili danışmanlık yapmaktır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Güven Afifi İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Pınartepe Mah.Avrupa Cd. No.51/3/20...