30 / 04 / 2024

Güven Bektemür

Güven Bektemür

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Güven Bektemür, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, bölgesel hastane olma niteliğini devam ettireceğini belirtti.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,6 arttı!

Güven endeksi Ekim ayında geçen aya göre hizmet sektöründe yüzde 6,4, perakende ticarette yüzde 1,7 ve inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 arttı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü!

Eylül 2020'ye ilişkin ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

İnşaat sektörü güven endeksi 83,3 oldu!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi Eylül ayında bir önceki aya bakıldığında; hizmet sektöründe yüzde 6,4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,5 ve inşaat sektöründe yüzde 2,0 düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta yüzde 2,3 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sektörel güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,3 azaldı ve 85 oldu. 

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 11,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 11,6 oranında artarak 87 değerini aldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 11,6 arttı!

Hizmet sektörü güven endeksi Temmuz ayında geçen aya göre yüzde 20,2, perakende ticarette yüzde 9,6, inşaat sektöründe 11,6 arttı

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 33.1 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2020'de 58,5 iken bu ay yüzde 33,1 arttı...

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 31,1 yükseldi!

Ekonomik güven endeksi, Mayısta aylık bazda yüzde 20,4 artarak 61,7'e ulaştı. İnşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 31,1 artış gösterdi...

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 31,1 arttı!

Mevsim etkisinden arındırılan inşaat sektörü güven endeksi geçtiğimiz ay 44,7 olurken, bu ay yüzde 31,1 yükselerek 58,5 değerine ulaştı.

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42,2 azaldı...

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 42.2 düştü!

Mevsim etkilerinden arındırılan güven endeksi Nisan ayında, geçtiğimiz aya göre; hizmet sektöründe yüzde 50.1, perakende ticaret sektöründe yüzde 26.0 ve inşaat sektöründe yüzde 42.2 düşüş gösterdi.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,7 arttı!

Tüketici güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 artarak 58,2 ve inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,7 artarak 77,2 değerine ulaştı.

Güven Bektemür Haberi

Güven Bektemür

Güven Bektemür, ''Çünkü hastane, bu bölgede sağlık hizmeti verilmesi açısından da elzem bir sağlık kurumu" dedi. Beyoğlu bölgesine bağlı sağlık kurumlarında devam eden revizyon ve şehir hastanelerinin yapımı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Hastanelerin sosyal alanlarının daha geniş ve konforlu olmasıyla hasta ve yakınlarının daha rahat edeceğini belirten Bektemür, "Özellikle ülkemizde, sağlık kurumlarına hastalar birkaç yakınıyla geliyor. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak projelerimizde hastanın ve refakatçisinin rahat edebileceği fiziki mekanları sağlamaya çalışıyoruz. Bizim açımızdan bu çok önemli" diye konuştu.


Güven Bektemür, Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek, bu imkanlarla dünyada nadir görülen merkezler arasında yer alan şehir hastaneleri yapabildiklerini aktardı. 


Hastane yatırımlarının bir ülkenin ekonomik bakımdan güçlü olduğunu gösteren önemli parametreler arasında yer aldığını anlatan Bektemür, şunları kaydetti:


"İstanbul'da yapımı devam...