29 / 04 / 2024

Güven Özer kimdir

Güven Özer kimdir

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Günsel Özer kimdir?

Mimar Günsel Özer kimdir? Mimar Günsel Özer bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günsel Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Günsel Özer...

Fulya Sözer kimdir?

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı. Peki, Fulya Sözer kimdir? Fulya Sözer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fulya Sözer...

Mustafa Süzer kimdir?

Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer kimdir? Mustafa Süzer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Süzer, inşaat sektöründe hangi işlere imza attı? İşte Mustafa Süzer'in hayatı...

Güven Özer kimdir Haberi

Güven Özer kimdir

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkiye’nin yerli kripto para borsalarından Thodex’e yönelik başlatılan operasyonda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; önceki gün78 kişinin 78 yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Yapılan çalışmalarda 65 kişi yakalanmış, Faruk Fatih Özer hakkında da kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılmıştı. 

Aranan şüpheliler arasında firari CEO’nun ağabeyi Güven Özer’in, bu gece İstanbul’un Pendik’te saklandığı evde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözlatına alındığı belirtildi. Şirketin ortakları arasında bulunduğu öğrenilen Güven Özer, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Böylelikle yakalanan kişi sayısı 66 oldu. Polis, halen firari durumda olan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in de aralarında yer aldığı 12 şüphelinin yakalanması için operasyonlarını...