27 / 04 / 2024

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.



Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya varana dek 170 ülkede icraat gösteren; Türkiye, Çin ve ABD’deki imalat tesisleriyle dünyanın beş büyük jeneratör imalatçısından biri olan Aksa Jeneratör, büyüme planları yönünde küresel firma imajına destek sağlama hedefiyle yeni bir yönetim yapılanmasını yaşama geçirdi. Bu yeni oluşumla; Satış ve Pazarlama Genel Müdürlüğü için Rıdvan Özer ve küresel imalat ve Servis düzenlemesinden mesul Operasyon Genel Müdürlük için Nazmi Atalay getirilirken, CFO'su Şevket Hakan Özgüler de direk İcra Kurulu’na bağlandı.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?
 Yenilenen yapısıyla Aksa Jeneratör’ün tüm iş birimleri önümüzdeki zamanda küresel marka olma hedefiyle çalışmalarına sürat kesmeden sürdürecek.Aksa Jeneratör’de Satış ve Pazarlama Genel Müdürlüğüne uygun görülen Rıdvan Özer, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliğini bitirdi. Jeneratör sektöründe 1997 senesinde Borusan Güç Sistemleri içinde Caterpillar’da start verdi. Sabancı Üniversitesi ortaklaşa  yürütülen Borusan Akademi’de önderlik Fakültesi, Satış Fakültesi eğitimlerini alan Özer, 6 SIGMA siyah kuşak belgesine da sahip.


Geri Dön