09 / 05 / 2024

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.



15 sene süresince Borusan Güç Sistemleri Caterpillar’da türlü derecelerde vazife alıp satış yöneticiliği mesuliyetini almasının ardından enerji kiralama sahasında dünyanın önde gelen firmalarından olan Aggreko’nun Türkiye operasyonunu kurdu ve daha sonra toplamda 7 sene Aggreko’da türlü ülkelerde genel müdürlük vazifelerini idame ettirdi.

Operasyon Genel Müdürlüğüne getirilen Nazmi Atalay, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği’ni bitirdikten sonra 1990 senesinde İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadi Enstitüsü, İşletme İhtisas Programını bitirdi.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akabinden iş yaşamına giriş yapan Atalay, Aksa Jeneratör’de yurt içi ve yurt dışı bölgelerde ve genel merkezde satış mühendisi, bölge müdürlüğü, genel müdür, yönetim ekibinde ve satış pazarlama başkan yardımcılığı vazifelerini sürdürdü.

2014 senesinden bu amana Aksa Jeneratör CFO Mali İşler Başkan Yardımcılığı vazifesini idame ettiren Şevket Hakan Özgüler, Saint-Michel Fransız Lisesi’nin akabinden İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünü bitirdi. 13 senelik bankacılık kariyerinin akabinden Aksa Jeneratör’de çalışmaya başlayan Özgüler, bankacılık kariyeri esnasında Koç Üniversitesi Executive MBA programını bitirdi. Özgüler, reel sektörde 12 sene süresince yönetici pozisyonlarında görev aldı.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön