15 / 05 / 2024

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi, Kenan Güvenç Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Fikirtepe Mandıra Caddesi'nde açıldı.

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saff Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenel Güneysu tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rıght Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Güngören'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gürlük tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gita Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gita Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gıta Davarı tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi Haberi

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi

Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi, Kenan Güvenç Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Merpenköy Mahallesi, Fikirtepe Mandıra Caddesi'nde açıldı.


Güvenç Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fikirtepe Şubesi adres: Kadıköy, Merpenköy Mahallesi, Fikirtepe Mandıra Caddesi, Kent Apartmanı...